Athens Kallithea, μεταγραφές: Ψηλά στη λίστα ο Ουλντρίκις

Athens Kallithea, μεταγραφές: Ψηλά στη λίστα ο Ουλντρίκις

roberts_uldrikis1

bet365

Ο υψηλόσωμος Λετονός σέντερ φορ, Ρόμπερτ Ουλντρίκις, βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Athens Kallithea για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης.

Σε πολλαπλά μέτωπα κινείται για την ενίσχυση της η Athens Kallithea. Μια από τις προτεραιότητες των ανθρώπων που τρέχουν τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της σεζόν της επιστροφής στην κορυφαία κατηγορία μετά από 18 χρόνια είναι αυτή του σέντερ φορ που θα πλαισιώσει τον αρχηγό, Γιάννη Λουκίνα στο «9».

Μια από τις περιπτώσεις που βρίσκονται σε περίοπτη θέση στη λίστα του κλαμπ των Νοτίων Προαστίων είναι ο Ρόμπερτ Ουλντρίκις, με τον οποίο βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές, χωρίς όμως να έχει βγει ακόμα «λευκός καπνός». Πρόκειται για 26χρονο θηριώδη επιθετικό, ύψους 1.98, ο οποίος είναι διεθνής με τη Λετονία. Με το εθνόσημο έχει 49 εμφανίσεις, με επτά γκολ και τέσσερις ασίστ.

Την προηγούμενη τριετία ήταν στην Καμπούρ, με την οποία μέτρησε 88 εμφανίσεις, 23 γκολ και 12 ασίστ. Προέρχεται από εξαιρετική σεζόν με την ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Ολλανδίας, καθώς σε 37 εμφανίσεις είχε 15 γκολ και δέκα ασίστ. Μεταξύ άλλων έχει παίξει σε Σιόν και Ρίγα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα