Άρης μεταγραφές: Επένδυση με τον 17χρονο Σενεγαλέζο Κλέιτον Ντιαντί (vid)

Άρης μεταγραφές: Επένδυση με τον 17χρονο Σενεγαλέζο Κλέιτον Ντιαντί (vid)

Επένδυση με τον 17χρονο Σενεγαλέζο Κλέιτον Ντιαντί (vid)

bet365

Ο Άρης αποφάσισε να αποκτήσει τον 17χρονο Σενεγαλέζο επιθετικό Κλέιτον Ντιαντί σε μία κίνηση που αποτελεί επένδυση για το μέλλον.

Ο Άρης βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον 17χρονο Σενεγαλέζο επιθετικό Κλέιτον Ντιαντί με την προοπτική υπογραφής πολυετούς συμβολαίου σε μια κίνηση η οποία προφανέστατα αποτελεί επένδυση.

Ο νεαρός επιθετικός θα κλείσει το 18ο έτος της ηλικίας του στα τέλη του μήνα, σύμφωνα με το Transfermarkt πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται και στις τρεις θέσεις της επίθεσης ο οποίος διακρίθηκε με την U17 της Σενεγάλης στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 που πραγματοποιήθηκε στην Ινδονησία. Η περίπτωσή του προτάθηκε στους «κίτρινους», αυτοί εκτίμησαν ότι διαθέτει ταλέντο και αποφάσισαν να επενδύσουν σε αυτόν και βρίσκονται κοντά στην απόκτησή του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «African Foot» ο Ντιαντί είχε δευτερεύοντα ρόλο στην U17 της Σενεγάλης στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο αυτής της κατηγορίας έως τον τραυματισμό του Αμάρα Ντιούφ. Εκεί άλλαξε ο ρόλο τους, βρήκε θέση στο βασικό σχήμα και ήταν από τους πρωταγωνιστές της ομάδας του η οποία αποκλείστηκε στη φάση των «15» από τη Γαλλία στη διαδικασία των πέναλτι.

«Οι εμφανίσεις του τον οδήγησαν στη φημισμένη Σάο Πάουλο καθώς όμως τότε δεν είχε κλείσει ούτε το 17ο έτος της ηλικίας του, λόγω της νομοθεσίας ο βραζιλιάνικος σύλλογος υποχρεώθηκε να τον αποδεσμεύσει», ανέφερε η ίδια ιστοσελίδα. Μέχρι πρότινος, ο Ντιαντί ανήκε στην «L'Espoir de Guédiawaye».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα