Ολυμπιακός μεταγραφές: Θετικά μηνύματα για Φορτούνη, ανατροπή δεδομένων με Μασούρα

Ολυμπιακός μεταγραφές: Θετικά μηνύματα για Φορτούνη, ανατροπή δεδομένων με Μασούρα

Θετικά μηνύματα για Φορτούνη, ανατροπή δεδομένων με Μασούρα

bet365

Τα θετικά μηνύματα για την υπόθεση του Φορτούνη και η ανατροπή δεδομένων για την παραμονή του Μασούρα.

Ο Ολυμπιακός εργάζεται εντατικά για να καταφέρει να διατηρήσει στο ρόστερ του εκείνους τους παίκτες που αποτελούσαν μέλη του βασικού κορμού την περσινή και τώρα πλέον δεν δεσμεύονται με συμβόλαιό με την ομάδα, είτε μιλάμε για εκείνους που είχαν έρθει ως δανεικοί (Όρτα, Κάρμο, Ποντένσε) είτε για την περίπτωση του Ελ Καμπί, που ναι μεν έχει συμβόλαιο, όμως μπορεί με ένα πολύ μικρό ποσό αυτό να σπάσει.

Υπάρχουν βέβαια κι εκείνοι που έχουν λήξει τα συμβόλαιά τους, όπως είναι οι Μασούρας και Φορτούνης, κατηγορία στην οποία ανακοίνωσε και ο Τζολάκης μέχρι λίγο καιρό πριν που ανανέωσε. Στις πρώτες δύο περιπτώσεις εκεί που αρχικά υπήρχαν αρκετές αμφιβολίες για την παραμονή τους, έχουν γίνει κάποια θετικά βήματα.

Ο Κώστας Φορτούνης έχει δεχθεί κάποιες δελεαστικές προτάσεις από το εξωτερικό, όμως δεν πρόκειται να αποφασίσει το οτιδήποτε, προτού κάνει μία συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον οποίο διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις. Ήδη πάντως πριν αυτή συμβεί έχουν προκύψει κάποια θετικά μηνύματα για την υπόθεσή του.

Ο Γιώργος Μασούρας από την άλλη από κει που βρισκόταν κοντά στην μεταγραφή του στην Μπόχουμ φαίνεται πως πλέον η «ζυγαριά» έχει γύρει εντελώς προς την πλευρά του Ολυμπιακού μετά την επαναπροσέγγιση που υπήρξε από τον μάνατζέρ του.

Πλέον η υπόθεση παραμονής εκείνου είναι καθαρά στα χέρια των «ερυθρολεύκων», οι οποίοι καλούνται να πάρουν μία σημαντική απόφαση, με τη γνώμη του προπονητή, Μεντιλίμπαρ να είναι θετική για τον παίκτη.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα