ΠΑΟΚ: Οι Πρωταθλητές Ελλάδας επιστρέφουν στο γήπεδο (19:00) απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας

ΠΑΟΚ: Οι Πρωταθλητές Ελλάδας επιστρέφουν στο γήπεδο (19:00) απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην προπόνηση του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία
Πρώτο φιλικό παιχνίδι των Πρωταθλητών Ελλάδας, το απόγευμα της Τετάρτης (3/7 – 19:00, Novasports2, Live από το Gazzetta) απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Σαράντα έξι ημέρες μετά την κατάκτηση του πιο συναρπαστικού πρωταθλήματος στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ επιστρέφει στο γήπεδο το απόγευμα της Τετάρτης (3/7 – 19:00, Novasports2, Live από το Gazzetta) για το πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Ολλανδία με την υποστήριξη της Novibet

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ετοίμασε δύο ενδεκάδες για την ανεπίσημη πρεμιέρα των Πρωταθλητών Ελλάδας. Στη μία ενδεκάδα θα δούμε τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, Σάστρε και Μπάμπα στα δύο άκρα με Κουλιεράκη και Νάσμπεργκ στο κέντρο της αμυντικής τετράδας.

Ο Τσιγγάρας μαζί με τον Καμαρά θα αποτελούν τους δύο εσωτερικούς μέσους, έχοντας μπροστά τους τον Βιεϊρίνια (ξανά σε ρόλο δεξί εξτρέμ ο αρχηγός), τον Τάισον στα αριστερά και τον Κωνσταντίνο Γκούμα, και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μπράντον Τόμας.

Στο β’ μέρος η ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Τσιφτσή, Ότο, Μιχαηλίδη, Εκονγκ, Σοάρες, Σβαμπ, Οζντοεφ, Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Κουαλιάτα και Σαμάτα.

Από το φιλικό παιχνίδι θα απουσιάσει ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, ο οποίος μόλις χτες βγήκε στο γήπεδο, ενώ χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρουν και κάποιοι από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται με την αποστολή στην Ολλανδία.

Το φιλικό παιχνίδι θα διεξαχθεί στο στο «Sportpark Kerkebos», που βρίσκεται πολύ κοντά στη βάση των «ασπρόμαυρων» στο Χορστ.

@Photo credits: PAOK FC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα