ΟΦΗ: Ο νέος βασικός χορηγός των Κρητικών

ΟΦΗ: Ο νέος βασικός χορηγός των Κρητικών

Newsroom
ΟΦΗ: Ο νέος βασικός χορηγός των Κρητικών

bet365

Ο ΟΦΗ άλλαξε βασικό χορηγό στη φανέλα του, καθώς ανακοίνωσε την έναρξη τριετούς συνεργασίας με την Betsson.

Έπειτα από δυο χρόνια κοινής πορείας με τον ΟΠΑΠ ο ΟΦΗ προχώρησε σε αλλαγή βασικού χορηγού στη φανέλα του. Οι Κρητικοί ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με την Betsson. Το deal των δυο πλευρών έχει ισχύ έως το 2027.

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει πολυετή συνεργασία-ορόσημο με την Betsson, μια από τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρείες της Ελλάδας.

H στρατηγική συνεργασία με τη Betsson σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο για το club μας, ενισχύοντας τις φιλοδοξίες μας τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Μετά το Κύπελλο Ελλάδας Betsson, η στοιχηματική εταιρεία προσθέτει άλλη μία ποδοσφαιρική χορηγία στο πρόγραμμά της και μάλιστα την πρώτη με ομάδα της Superleague. Το λογότυπο της Betsson θα κοσμεί περήφανα το μπροστινό μέρος των εμφανίσεων μας από τη νέα σεζόν, συμβολίζοντας την κοινή δέσμευση για την αριστεία και το ευ αγωνίζεσθαι. Αυτή η συνεργασία εκτείνεται πέρα από το γήπεδο, με την Betsson να αναλαμβάνει ενεργό ρόλο στις πρωτοβουλίες της ομάδας για την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου στην Κρήτη», αναφέρει η ανακοίνωση του ΟΦΗ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα