ΑΕΚ: Ο Γιώργος Τσακίρης για το δεύτερο φιλικό της ΑΕΚ με την Μπέρσχοτ (vid)

ΑΕΚ: Ο Γιώργος Τσακίρης για το δεύτερο φιλικό της ΑΕΚ με την Μπέρσχοτ (vid)

Newsroom
ΑΕΚ-Μπέρσχοτ 3-0
Η ΑΕΚ επικράτησε με 3-0 της βελγικής Μπέρσχοτ, με τον Γιώργο Τσακίρη να σχολιάζει τα όσα ξεχώρισε από το δεύτερο φιλικό της Ένωσης. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ.

Βελτιωμένη εικόνα παρουσίασε η ΑΕΚ στο δεύτερο φιλικό της τεστ επί ολλανδικού εδάφους επικρατώντας της Μπέρσχοτ με 3-0 σε ένα παιχνίδι διάρκειας 120 λεπτών. Ο Ματίας Αλμέιδα στο πρώτο 60λεπτο χρησιμοποίησε τους παίκτες της πρώτης ομάδας ενώ στη συνέχεια στο δεύτερο 60λεπτο πέρασαν οι παίκτες της ΑΕΚ Β', με τους κιτρινόμαυρους να παίρνουν τη νίκη με σκόρερ τους Γαλανόπουλο, Ζίνι και Γκολφίνο.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Ολλανδία με την υποστήριξη της Novibet

Ο απεσταλμένος του Gazzetta στην Ολλανδία, Γιώργος Τσακίρης σχολιάζοντας τα όσα είδε, ανέφερε: «Ήταν ένα θετικό δείγμα γραφής, ένα θετικό πρόσημο που αφήνει αυτή η αναμέτρηση κυρίως γιατί υπήρξε ουσιαστική ανταπόκριση στο τακτικό κομμάτι. Μια πολύ καλή λειτουργία και συνοχή των γραμμών, γρήγορη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση. Με εξαίρεση τη φάση με τον Κεϊτά στα πρώτα λεπτά δεν υπήρχε άλλη στιγμή ουσιαστικής απειλής για την ΑΕΚ. Τρία τέρματα, τα δύο από την πρώτη ομάδα, σημειώθηκαν με τον τρόπο που δουλεύεται η ανάπτυξη από τον Αλμέιδα, γεμίζοντας με παίκτες την περιοχή.

Εστιάζοντας στην πρώτη ομάδα, το σημαντικό που πρέπει να ξεχωρίσουμε είναι ότι στα 40 λεπτά από τα 60 υπήρξε μεγαλύτερη διάρκεια στο κομμάτι της έντασης και της φρεσκάδας, όπως είπε και ο Αλμέιδα. Είναι λογικό τα πόδια να είναι πιο ελεύθερα πλέον. Επίσης δεν περίμενα η ΑΕΚ Β' να έχει τόσο ουσιαστική ανταπόκριση στο τακτικό κομμάτι. Το γκολ που σημείωσε είναι καλύτερο από τα γκολ που έβαλε η πρώτη ομάδα και αυτό έχει μεγάλη σημασία γιατί δείχνει συνέχεια και συνέπεια στη δουλειά».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα