ΟΦΗ: Με τους τέσσερις νέους αλλά χωρίς τον Μπάκιτς η «πρώτη»

ΟΦΗ: Με τους τέσσερις νέους αλλά χωρίς τον Μπάκιτς η «πρώτη»

ΟΦΗ

bet365

Με τα τέσσερα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και τον νεαρό Φανουράκη αλλά χωρίς τον Μπάκιτς πραγματοποιήθηκε η πρώτη ανοιχτή προπόνηση του ΟΦΗ για τη νέα σεζόν.

Μετά την πρώτη συγκέντρωση της Δευτέρας (1/7) και τα εργομετρικά του προηγούμενου διημέρου οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ έκαναν την Τετάρτη (3/7) την πρώτη τους «γεμάτη» ημέρα προπονήσεων. Οι Κρητικοί είχαν πρόγραμμα τόσο το πρωί, όσο και το απόγευμα, όπου η προπόνηση ήταν ανοιχτή για τους απεσταλμένους του Τύπου και πριν από αυτοί μίλησαν οι Τραϊανός Δέλλας, Βασίλης Λαμπρόπουλος, Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης και Μπόρχα Γκονζάλες.

Στην προπόνηση ήταν κανονικά τα τέσσερα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας και ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Κ19, Θεόδωρος Φανουράκης, όμως από την άλλη έλειπε ο Μάρκο Μπάκιτς. Ο διεθνής μέσος έχει άδεια όλη την πρώτη εβδομάδα των προπονήσεων λόγω της παρουσίας της στην εθνική ομάδα του Μαυροβουνίου.

«Η "πρώτη" της σεζόν 2024-25

Με τα τέσσερα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Ηλία Χατζηθεοδωρίδη, Borja Gonzalez, Ζήση Καραχάλιο και Γιάννη Χριστόπουλο, πραγματοποιήθηκε στο Βαρδινογιαννειο αθλητικό κέντρο η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας ενόψει της σεζόν 2024-25.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, κυκλοφορίας της μπάλας και αγωνιστικό παιχνίδι.

Από την προπόνηση απουσίασε μόνο ο Marko Bakic, ο οποίος έχει άδεια, ενώ συμμετείχε ο ποδοσφαιριστής της Κ19, Θεόδωρος Φανουράκης.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Πέμπτη (4/7), στις 08:00», αναφέρει η ενημέρωση των Κρητικών.

Λαμπρόπουλος: «Ξέρω τα λάθη μου, πιστεύω ότι φέτος θα είμαι αυτός που πρέπει»

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στις δηλώσεις του πριν την προπόνηση έκανε μια αυτοκριτική για τις εμφανίσεις του την περσινή σεζόν και εμφανίστηκε αποφασισμένος ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. «Πέρυσι δεν ήμουν αυτός που ήθελα να είμαι. Δεν ξέρω γιατί, μπορεί να είναι η αλλαγή, ότι ήμουν στο εξωτερικό και μετά ήρθα εδώ, μπορεί να επηρεάστηκα. Ξέρω τα λάθη μου, ξέρω ποιος είμαι και πιστεύω ότι φέτος θα είμαι αυτός που πρέπει. Ελπίζουμε να μας βοηθήσει και ο νέος χορηγός, να μας φέρει καλή τύχη. Να διαγράψουμε την περσυνή χρονιά και να πετύχουμε φέτος», ανέφερε ο Έλληνας στόπερ.

Χατζηθεοδωρίδης: «Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό»

Από την πλευρά του ο νεοαποκτηθέντας Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης εμφανίστηκε χαρούμενος που βρίσκεται στον ΟΦΗ, καθως είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, έχουμε ξεκινήσει να κάνουμε τις προπονήσεις μας με την ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερα για να πετύχουμε όλους τους στόχους που έχουμε για την φετινή σεζόν. Έχουμε παίξει και αντίπαλοι με τον ΟΦΗ, τώρα βρίσκομαι εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Γκονζάλες: «Ενθουσιασμένος με το νέο κεφάλαιο που ξεκινά»

Τέλος, ο Ισπανός δεξιός μπακ, Μπόρχα Γκονζάλες δήλωσε ανυπόμονος για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του και τόνισε: «Ανυπομονώ να ξεκινήσω να δουλεύω για τη νέα σεζόν, αλλά και να ξεκινήσει η νέα σεζόν με τον ΟΦΗ. Δεν είναι η πρώτη μου φορά που φεύγω από την Ισπανία, καθώς έχω αγωνιστεί και στο Μεξικό, αλλά είναι η πρώτη μου φορά που αγωνίζομαι στην Ελλάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, όλα είναι εκπληκτικά εδώ, το ποδόσφαιρο, η πόλη. Είμαι ενθουσιασμένος με το νέο κεφάλαιο που ξεκινά».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα