Βόλος: Υπέγραψε και ανακοινώθηκε ο Μενδιέτα

Βόλος: Υπέγραψε και ανακοινώθηκε ο Μενδιέτα

Newsroom
mendieta.jpg

bet365

Ο Βόλος επισημοποίησε την απόκτηση του 31χρονου Αργεντινού μεσοεπιθετικού Τζούνιορ Μενδιέτα.

Παίκτης του Βόλου και επίσημα έγινε ο Τζούνιορ Μενδιέτα, καθώς ήρθε στην Ελλάδα και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα.

Ο 31χρονος ακραίος από την Αργεντινή ήταν, όπως σας είχαμε μεταφέρει, προ των πυλών του club και πλέον εντάχθηκε στην προετοιμασία του.

Μέχρι πρότινος έπαιζε στη Σαντάουνς της Νοτίου Αφρικής, όπου είχε την περασμένη σεζόν 29 ματς,2 γκολ και 3 ασίστ.

Η ανακοίνωση

H ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 31χρου Αργεντίνου μεσοεπιθετικού Júnior Leandro Mendieta.

Ο Mendieta την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στην Σάνταουν Νοτίου Αφρικής έχοντας 29 συμμετοχές (2 γκολ και 3 ασίστ), ενώ στο ίδιο πρωτάθλημα αγωνιζόταν για τρία χρόνια με τη φανέλα της Στέλενμπος έχοντας συνολικά 79 συμμετοχής (15 γκολ και 15 ασίστ)
Στην Αργεντινή έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες ξεκινώντας την καριέρα του από την Nτοπορτίβο Μορόν για να ακολουθήσουν μεταξύ άλλων η Λανούς και η Ατλέτικο Ρεφαέλα.

Ο Mendieta αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου μετέβη στην Πορταριά όπου ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη αποστολή του Βόλου και ξεκίνησε ήδη προπονήσεις.

Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει τον Júnior Leandro Mendieta στην οικογένεια της.

@Photo credits: Volos FC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα