Κοντά στην επιστροφή του στο Βόλο ο Ασεχνούν

Κοντά στην επιστροφή του στο Βόλο ο Ασεχνούν

Ο Ασεχνούν

bet365

Ο Βόλος συνεχίζει τις προσπάθειες ενίσχυσης με την ομάδα της Μαγνησίας να βρίσκεται πολύ κοντά στο να πάρει τον Γιασίν Ασεχνούν ο οποίος είχε αγωνιστεί για ένα εξάμηνο ως δανεικός στους Βολιώτες.

Στο Βόλο αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Γιασίν Ασεχνούν. Ο Φινλανδός μεσοεπιθετικός που αγωνιζόταν με την ομάδα το τελευταίο εξάμηνο, όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει στην πόλη της Μαγνησίας και μάλιστα με ελεύθερη μεταγραφή.

Πρόκειται για έναν παίκτη που στις 14 συμμετοχές που είχε στο πρωτάθλημα ξεχώρισε πετυχαίνοντας και 3 γκολ και σίγουρα η απόκτησή του με ελεύθερη μεταγραφή δυναμώνει τους Βολιώτες. Ο Ασεχνούν αναμένεται τις επόμενες ώρες στον Βόλο προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του, να ανακοινωθεί και να ξεκινήσει προετοιμασία με την υπόλοιπη ομάδα που βρίσκεται στην Πορταριά.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα