Ολυμπιακός: Ξανά στο μεταγραφικό προσκήνιο ο Σέντρικ σύμφωνα με τους Άγγλους

Ολυμπιακός: Ξανά στο μεταγραφικό προσκήνιο ο Σέντρικ σύμφωνα με τους Άγγλους

Newsroom
Ο Σέντρικ Σοάρες στα ραντάρ του Ολυμπιακού

bet365

Το όνομα του Σέντρικ Σοάρες βρίσκεται ξανά στο μεταγραφικό προσκήνιο του Ολυμπιακού, με τους Άγγλους να μπλέκουν και άλλους συλλόγους της Ευρώπης και όχι μόνο για την υπόθεση του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Σέντρικ Σοάρες βρίσκεται στην επικαιρότητα του Ολυμπιακού σε μεταγραφική περίοδο, με τους Άγγλους να τον επαναφέρουν στο προσκήνιο για τα μεταγραφικά των Πειραιωτών.

Ο 32χρονος δεξιοπόδαρος ακραίος μπακ έμεινε ελεύθερος από την Άρσεναλ μετά από 4,5 χρόνια παρουσίας και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Μπεν Τζέικομπς, ο Πορτογάλος αμυντικός βρίσκεται στη λίστα τόσο του Ολυμπιακού όσο και των Άγιαξ, Νις, Ρεν αλλά τουρκικών ομάδων.

Την περσινή σεζόν έπαιξε για έξι παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις ενώ συνολικά με την Άρσεναλ είχε 64 αγώνες με 2 γκολ και 5 ασίστ ενώ είναι 34 φορές διεθνής με την Πορτογαλία.

Άξιο αναφοράς είναι πως ο Ολυμπιακός έχει ήδη τον Ροντινέι για το δεξί άκρο της άμυνας ενώ έχει κλείσει και τον Κοστίνια από τη Ρίο Άβε, ο οποίος αναδείχθηκε και καλύτερος δεξιός ακραίος μπακ στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα