Ζιοβάνι στο Gazzetta: «Στην καρδιά μου ο Ολυμπιακός, χαραγμένο στην ιστορία το ευρωπαϊκό!»

Ζιοβάνι στο Gazzetta: «Στην καρδιά μου ο Ολυμπιακός, χαραγμένο στην ιστορία το ευρωπαϊκό!»

Ο Ζιοβάνι

bet365

Ο μάγος Ζιοβάνι επέστρεψε στον Πειραιά και μίλησε στο Gazzetta για τον αγαπημένο του Ολυμπιακό, τη σχέση του με τον κόσμο και την κατάκτηση του Conference League!

Των Θάνου Σαρρή και Νότη Χάλαρη

Είναι μια από τις αγαπημένες προσωπικότητες των φίλων του Ολυμπιακού και αρκετών ποδοσφαιρόφιλων στην Ελλάδα. Η απαράμιλλη τεχνική του, οι εμπνεύσεις του, ο τρόπος που μιλούσε στην μπάλα, τον κατέστησαν αντικείμενο λατρείας για πολύ κόσμο. Και παρότι έχει περάσει καιρός από όταν κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, ο «μάγος Ζίο» συνεχίζει να αποτελεί πόλο έλξης.

Ο Ζιοβάνι επέστρεψε στην Ελλάδα για να πάρει μέρος στο All Star Footvolley Tour 2024, το οποίο διοργανώνεται από τον Δήμο Πειραιά στην Πλατεία Κοραή. Ο Βραζιλιάνος παραμένει σε εξαιρετική κατάσταση και το αποδεικνύει συνεχώς. Με το που έγινε αντιληπτός, μικροί και μεγάλοι φανς του έτρεξαν κοντά, για μια φωτογραφία και ένα αυτόγραφο.

Ο Ζίο

Το Gazzetta τον συνάντησε πριν ξεκινήσει το event κι εκείνος μίλησε για την επιστροφή του στη χώρα μας, από την οποία έχει εξαιρετικές αναμνήσεις. Αναφέρθηκε στην αγάπη των οπαδών του Ολυμπιακού και στο σύλλογο που έχει στην καρδιά του. Και φυσικά, στο ιστορικό επίτευγμα της κατάκτησης του Conference League.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Αθήνα. Πέρασα καλά, έξι χρόνια από τη ζωή μου. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα και βλέπω φίλους, παίκτες που παίξαμε μαζί όπως ο Λουτσιάνο, ή ο Μαρσέλο που διοργανώνει το event. Μου δίνει πολλή χαρά να γνωρίζω κάθε φορά την αγάπη των οπαδών του Ολυμπιακού», είπε αρχικά ο Ζίο στο Gazzetta.

Ο Ζιοβάνι

Τον ρωτήσαμε για την μοναδική του σχεση με τον κόσμο, για να απαντήσει: «Η σχέση μου μαζί τους είναι πολύ δυνατή, πάντα μου δείχουν την αγάπη τους. Αυτό δείχνει ότι έκανα μια καλή καριέρα στον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι στην καρδιά μου».

Όσον αφορά το γεγονός που φέτος έκανε όλους τους φίλους του Ολυμπιακού να παραμιλούν; Ο Βραζιλιάνος μοίρασε συγχαρητήρια σε όλους όσοι έβαλαν το χεράκι τους και στάθηκε στην ιστορική σημασία της κατάκτησης του Conference League: «Είναι πράγματα που κάνει το ποδόσφαιρο να συμβαίνουν. Πολύς κόσμος δεν το πίστευε, αλλά ο Ολυμπιακός έφτιαξε πολύ δυνατή ομάδα και ματς με το ματς κέρδισε δύναμη αυτοπεποίθηση και τα κατάφερε. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και τα μέλη του Ολυμπιακού. Αυτό θα μείνει χαραγμένο στην ιστορία της ομάδας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα