Με μοναδική απουσία του Μπάκιτς συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ

Με μοναδική απουσία του Μπάκιτς συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ

Newsroom
Μπάκιτς

bet365

Χωρίς προβλήματα με εξαίρεση την απουσία του Μπάκιτς που έχει άδεια, συνεχίστηκε στο Βαρδινογιάννειο η προετοιμασία του ΟΦΗ. Το βάρος στους Κρητικούς έπεσε στην ταχυδύναμη και στην κυκλοφορία της μπάλας.

Αντίστροφα μετράνε στον ΟΦΗ μέχρι να αναχωρήσει η ομάδα για την Ολλανδία όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Οι Κρητικοί σε 8 ημέρες θα φύγουν από το Ηράκλειο, αλλά μέχρι τότε ο Τραϊανός Δέλλας ανεβάζει ρυθμούς.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση των Κρητικών για την προπόνηση της Πέμπτης έχει ως εξής: «Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Πέμπτης (4/7) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ολοκληρώθηκε η δεύτερη ημέρα προετοιμασίας της ομάδας μας ενόψει της σεζόν 2024-25.

Το πρόγραμμα, στο οποίο συμμετείχε ο ποδοσφαιριστής της Κ19, Θεόδωρος Φανουράκης, περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ταχυδύναμης και κυκλοφορίας της μπάλας. Από την προπόνηση απουσίασε μόνο ο Marko Bakic, ο οποίος έχει άδεια.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (5/7) και θα είναι διπλή, στις 08:00 και στις 19:00».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα