Ολυμπιακός, μεταγραφές: Τι ισχύει για τον Αμπουμπακάρ και τους Πειραιώτες

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Τι ισχύει για τον Αμπουμπακάρ και τους Πειραιώτες

Ο Αμπουμπακάρ

bet365

Ο τουρκικός Τύπος συνεχίζει να έχει στην πρώτη γραμμή των ρεπορτάζ του τον Ολυμπιακό. Τι συμβαίνει όμως με την περίπτωση του έμπειρου σέντερ φορ, Αμπουμπακάρ;

Ένα βασικό γεγονός έχει να κάνει με ότι σε σχέση με τις πληροφορίες που έρχονται από την Τουρκία θα πρέπει γενικά να είμαστε - τουλάχιστον - επιφυλακτικοί. Έχοντας καταγράψει αυτό το στοιχείο σε πρώτη φάση θα πρέπει να τονιστεί πώς η πλευρά του Βενσάν Αμπουμπακάρ - που εμφανίζεται από τα ΜΜΕ των Τούρκων ως ο αντί- Ελ Καμπί εάν ο Μαροκινός αποχωρήσει οριστικά - το μόνο που έχει μέχρι στιγμής είναι το να έχει ακούσει τις φήμες και να έχει δει τα σχετικά ρεπορτάζ που συνδέουν τον παίκτη με τον Ολυμπιακό. Δεν υπάρχει δηλαδή έμπρακτο ή εκφρασμένο ενδιαφέρον ή επίσημη πρόταση των Πειραιωτών (προς ώρας).

Κατά τα άλλα ο Αμπουμπακάρ όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από τη Μπεσίκτας. Ο Ολυμπιακός θα ήταν ένας ελκυστικότατος προορισμός για αυτόν από τη στιγμή που βέβαια θα έχει το καλύτερο δυνατό συμβόλαιο. Ο διεθνής Καμερουνέζος άλλωστε έχει παίξει σε ομάδες όπως η Πόρτο και στην καριέρα του είχε μεγάλα συμβόλαια γενικά (και επίσης ως επί το πλείστον όπου βρισκόταν είχε ρόλο βασικού φορ). Γενικά το προφίλ του 32χρονου κολλάει με τα προφίλ των φορ που ψάχνει ο Ολυμπιακός και που γενικά αναζητά κάθε χρόνο. Όμως προς το παρόν το μόνο που υπάρχει είναι η θετική διάθεση του παίκτη στην προοπτική μίας ενδεχόμενης τέτοιας μεταγραφής.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα