ΑΕΚ: Μικρή αλλαγή στη διάρκεια του φιλικού με την Κλαμπ Μπριζ

ΑΕΚ: Μικρή αλλαγή στη διάρκεια του φιλικού με την Κλαμπ Μπριζ

Newsroom
Ο Λιβάι Γκαρσία της ΑΕΚ
Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (6/7) στις 15:00 σε φιλική αναμέτρηση την Κλαμπ Μπριζ, σε ένα ματς στο οποίο αποφασίστηκε μια μικρή αλλαγή στη διάρκειά του.

Το τρίτο της φιλικό παιχνίδι θα δώσει το Σάββατο (6/7) η ΑΕΚ αντιμετωπίζοντας την Κλαμπ Μπριζ στο προπονητικό κέντρο του βελγικού κλαμπ. Ένα ματς το οποίο θα ξεκινήσει στις 15:00 ώρα Ελλάδας.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Ολλανδία με την υποστήριξη της Novibet

Αρχικά ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί σε τρία 45λεπτα, ωστόσο αποφασίστηκε να υπάρξει μια μικρή αλλαγή ως προς τη διάρκειά του. Όπως έγινε γνωστό, το ματς θα αποτελείται τελικά από δύο 45λεπτα και από ένα 30λεπτο.

Στις 10 Ιουλίου η ΑΕΚ θα δώσει ακόμα ένα φιλικό με τη Γάνδη, ενώ την ίδια μέρα θα αντιμετωπίσει άλλον ένα αντίπαλο (μένει να οριστικοποιηθεί η ομάδα) καθώς ο Ματίας Αλμέιδα θέλει δύο 90λεπτα πριν η αποστολή επιστρέψει στην Αθήνα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα