Παναθηναϊκός: Επαγγελματικά συμβόλαια σε Νικολετόπουλο και Σπαθάρη

Παναθηναϊκός: Επαγγελματικά συμβόλαια σε Νικολετόπουλο και Σπαθάρη

Newsroom
Παναθηναϊκός

bet365

Το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψαν στον Παναθηναϊκό οι Νίκος Νικολετόπουλος και Μάρκος Σπαθάρης με τους «πράσινους» να τους ανακοινώνουν.

Ο 19χρονος αμυντικός, Νίκος Νικολετόπουλος και ο συνομήλικός του, Μάρκος Σπαθάρης υπέγραψαν τα πρώτα τους επαγγελματικά συμβόλαια με τον Παναθηναϊκό.

Η ανακοίνωση για τον Νικολετόπουλο

Αρχικά η ανακοίνωση για τον Νίκο Νικολετόπουλο έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου με τον Νίκο Νικολετόπουλο. Ο Νικολετόπουλος υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027.

Ο 19χρονος αμυντικός γεννήθηκε στην Αθήνα στις 10 Ιουνίου του 2005 και ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο το 2012 στον ΑΟΝ Αργυρούπολης. Στην ακαδημία του Παναθηναϊκού εντάχθηκε το 2014 και έκτοτε συμμετείχε στις ομάδες όλων των ηλικιακών κατηγοριών.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του πρώτου του συμβολαίου ο Νίκος Νικολετόπουλος ανέφερε: «Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό για την ευκαιρία που μου δίνει. Η υπογραφή του πρώτου μου επαγγελματικού με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο και εύχομαι να υπάρχει και ανάλογη συνέχεια».

Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με το σύλλογο».

Η ανακοίνωση για Σπαθάρη

Όσον αφορά την ανακοίνωση για τον Μάρκο Σπαθάρη έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου με τον Μάρκο Σπαθάρη. Ο Σπαθάρης υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027.

Ο 19χρονος μέσος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 16 Αυγούστου 2005 και ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο το 2011 στον Ιάσωνα Ηλίου . Στην ακαδημία του Παναθηναϊκού εντάχθηκε το 2013 και έκτοτε συμμετείχε στις ομάδες όλων των ηλικιακών κατηγοριών.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του πρώτου του συμβολαίου ο Μάρκος Σπαθάρης ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την υπογραφή του πρώτου συμβολαίου με τον Παναθηναϊκό και θα ήθελα να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο Σύλλογος. Είναι ένα όνειρο για μένα που γίνεται πραγματικότητα».

Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με το σύλλογο».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα