ΟΦΗ: «Να μην επιτρέψουμε στους λίγους να στερήσουν το γήπεδο από τους πολλούς»

ΟΦΗ: «Να μην επιτρέψουμε στους λίγους να στερήσουν το γήπεδο από τους πολλούς»

Γεντι Κουλε

bet365

Η ΠΑΕ ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου για τη συμπεριφορά του κόσμου στο «Γεντί Κουλέ», λόγω του αυστηρού νέου αθλητικού νόμου.

Ο νέος αθλητικός νόμος είναι ιδιαίτερα αυστηρός και όπως είναι φυσικό υπάρχει έκδηλη ανησυχία στις ομάδες της Stoiximan Superleague, οι οποίες πρέπει να «νουθετήσουν» τον κόσμο τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Φυσικά ο ΟΦΗ δεν αποτελεί εξαίρεση.

Με ανακοίνωση τους οι Κρητικοί καλούν τους φιλάθλους της ομάδας να προστατεύσουν τόσο τον σύλλογο όσο και το «σπίτι» του, ενώ προανήγγειλαν αυστηρά μέτρα πρόληψης και ακόμα πιο αυστηρές κυρώσεις σε προσωπικό επίπεδο.

Θυμίζουμε πως την περασμένη σεζόν έγιναν μεμονωμένα περιστατικά στο «Γεντί Κουλέ» και συγκεκριμένα στις θύρες 2,3,7, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες έθεσαν σε σε πολύ σοβαρό κίνδυνο ακόμα και την υπογραφή της άδειας λειτουργίας του γηπέδου από τους αρμόδιους φορείς.

Η απαίτηση τόσο της Λίγκας, όσο και της στυνομίας για την αδειοδότηση του «Γεντί Κουλέ» ήταν να τοποθετηθεί είτε plexi glass, είτε μεταλλική κατασκευή κατά μήκος των τριών παραπάνω θυρών, κάτι που θα δημιουργούσε πρόβλημα στην ορατότητα προς τον αγωνιστικό χώρο. Όπως είναι γνωστό την περασμένη σεζόν υπήρχαν οπαδοί που ανέβαιναν στα κάγκελα και απειλούσαν πως θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ απειλούσαν σε προσωπικό επίπεδο και έφτυναν ποδοσφαιριστές.

Μετά από σειρά διαβουλεύσεων με τους αρμόδιους φορείς η ΠΑΕ ΟΦΗ πήρε την άδεια να μπουν σεκιούριτι στην πρώτη σειρά των θυρών 2,3,7 και συνεπώς λόγω της απαράδεκτης συμπριφοράς λίγων οπαδών δεν θα διατείθονται εισιτήρια στα συγκεκριμένα σημεία.

Όπως προκύπτει αν συμβούν ξανά ανάλογα περιστατικά τότε οι συνέπειες θα είναι μεγάλες τόσο για την ΠΑΕ όσο και για το «Γεντί Κουλέ». Από την πλευρά τους οι Μελανόλευκοι είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι χρειαστεί για να προστατεύσουν την ομάδα αλλά και τον κόσμο που δεν φταίει να την πληρώνει για τις συμπεριφορές συγκεκριμένων προσώπων. Σε αυτό το πλαίσιο είναι πιθανό ο ΟΦΗ να προχωρήσιε ακόμα και σε ανάκληση εισιτηρίων διαρκείας.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Το νέο, πολύ αυστηρό νομικό πλαίσιο του αθλητικού νόμου απαιτεί τη συμμόρφωση όλων στους κανόνες, προκειμένου να προστατεύσουμε το “σπίτι” μας και για μια ακόμα αγωνιστική σεζόν ο κόσμος του ΟΦΗ να αποτελέσει τον 12ο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας.

Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να μη δώσουμε το παραμικρό δικαίωμα με τις πράξεις μας. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να επαναληφθούν συμπεριφορές που θέτουν σε κίνδυνο την ομαλή λειτουργία του γηπέδου μας.

Σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο, όλα τα γήπεδα πλέον ελέγχονται από σύστημα καμερών ασφαλείας, γι’ αυτό και τα μέτρα πρόληψης θα είναι αυστηρά, ενώ σε προσωπικό επίπεδο οι κυρώσεις που θα υπάρξουν απ’ την ομάδα μας θα είναι ακόμα πιο αυστηρές. σε όσους δε συμμορφώνονται με τους κανόνες και δε σέβονται το συντριπτικό ποσοστό των φιλάθλων μας.

Γνωρίζοντας όλοι τις ιδιαιτερότητες του γηπέδου μας θα πρέπει όλοι μαζί να προστατεύσουμε τον ΟΦΗ και το “σπίτι” μας. Να μην επιτρέψουμε στους λίγους και σε μεμονωμένα περιστατικά να στερήσουν το γήπεδο από τους πολλούς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα