Φιλικά προετοιμασίας: ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός συνεχίζουν την προετοιμασία με νέα φιλικά

Newsroom
paok
Η προετοιμασία της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού συνεχίζεται με νέα φιλικά το Σάββατο (6/7). Διαβάστε πού μπορείτε να δείτε τα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων...

Πρώτο χρονικά είναι το φιλικό της Ένωσης κόντρα στη βελγική Κλαμπ Μπριζ, το οποίο θα μεταδοθεί από το Cosmote Sport 1 HD στις 15:00 ώρα Ελλάδας. Η ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα, ούσα επί ολλανδικού εδάφους, θα δώσει το τρίτο της φιλικό εντός ολίγων ημερών μετρώντας μία βαριά ήττα (6-0) από την Άλκμααρ και μία νίκη επί της Μπέρσχοτ με σκορ 3-0.

Σε αυτό το φιλικό της Ένωση είναι πολύ πιθανό να πάρουν χρόνο συμμετοχής και οι Λιούμπιτσιτς, Γιόνσον, Μπρινιόλι, Αμραμπατ, οι οποίοι στο φιλικό με την Μπέρσχοτ δεν χρησιμοποιήθηκαν.

Δύο ώρες αργότερα από την έναρξη του φιλικού της ΑΕΚ (17:00, Novasports 2 HD), ο ΠΑΟΚ θα δώσει το δεύτερο του φιλικό στην Ολλανδία όπου πραγματοποιεί την προετοιμασία του κόντρα στην Χιμπέρνιαν. Ο Δικέφαλος του Βορρά ξεκίνησε με το... δεξί τα φιλικά παιχνίδια, επικρατώντας με σκορ 2-1 της ΑΕΚ Λάρνακας σε ένα ματς όπου ο Ρασβάν Λουτσέσκου έκανε αρκετές αλλαγές δοκιμάζοντας παράλληλα δύο ενδεκάδες.

Για ακόμη ένα παιχνίδι ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Γιάννη Κωνσταντέλια, ο οποίος το απόγευμα της Παρασκευής (5/7) ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, κάτι το οποίο αναμένεται ν' ακολουθήσει και τις προσεχείς ημέρες.

Τέλος, ο Παναθηναϊκός θα δώσει το τελευταίο του test στην Αυστρία, πριν επιστρέψει στην Αθήνα. Οι «πράσινοι» θα βρεθούν αντιμέτωποι με την Άιντραχτ Μπραουνσβάικ στις 18:00 ώρα Ελλάδας, φιλικό το οποίο θα μεταδοθεί από το Cosmote Sport 2 HD. Η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο θα δώσει το τρίτο της φιλικό, μετρώντας μία ευρεία νίκη με σκορ 14-0 επί της αδύναμης Ουνιόν Χάουζ και μία «λευκή» ισοπαλία απέναντι στην Πάφο.

Το «τριφύλλι» δεν θα έχει στη διάθεση του τον Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος δεν προπονήθηκε την Παρασκευή (5/7) λόγω ίωσης. Αμφίβολος είναι ο Γεντβάι, ο οποίος ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στο φιλικό με την Πάφο.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα