Λεβαδειακός: Επίσημα Μπάλτζι

Newsroom
baltzi.jpg

bet365

Ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου Αργεντινού μεσοεπιθετικού Γκιγιέρμε Μπάλτζι από τη Νιούελς.

Παίκτης του Λεβαδειακού και επίσημα έγινε σήμερα (6/7) ο Γκιγιέρμε Μπάλτζι, καθώς οι Βοιωτοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού.

Ο 23χρονος κεντρικός μεσοεπιθετικός ήρθε στην Ελλάδα με τη μορφή του ετήσιου δανεισμού από τη Νιούελς, ενώ οι «πράσινοι» διατηρούν οψίον μόνιμης απόκτησής του μετά το φινάλε της σεζόν.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Γκιγιέρμο Μπάλτσι με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από τη Νιούελς Ολντ Μπόις.

Γεννημένος στις 23/7/01 στην Κόρντομπα της Αργεντινής, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, ενώ ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στη Νιούελς.

Με τον σύλλογο του Ροζάριο έχει αγωνιστεί σε 56 παιχνίδια για όλες τις διοργανώσεις, εγχώριες (Α’ κατηγορία Αργεντινής, Κύπελλο Αργεντινής) και διεθνείς (Κόπα Σουνταμερικάνα).

Bienvenido Guillermo!

Η οικογένεια του Λεβαδειακού σου εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα