Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο τελευταίο φιλικό στην Αυστρία

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο τελευταίο φιλικό στην Αυστρία

Newsroom
Παναθηναϊκός

bet365

Το τελευταίο του φιλικό επί αυστριακού εδάφους δίνει ο Παναθηναϊκός με τους «πράσινους» να αντιμετωπίζουν την Άιντραχτ Μπραουνσβάιγκ. Ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν θα έχει μαζί του τον Μπακασέτα και τον Γεντβάι.

Η Άιντραχτ Μπραουνσβάιγκ είναι ο τελευταίος αντίπαλος του Παναθηναϊκού επί αυστριακού εδάφους. Στο σημερινό φιλικό ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν θα έχει μαζί του τους Μπακασέτα και Γεντβάι. Όσον αφορά την ενδεκάδα θα κατέβει με τον Ντραγκόφσκι κάτω από τα δοκάρια, τους Βαγιαννίδη και Κώτσιρα στα άκρα και τους Αράο και Σένκεφελντ στο κέντρο της άμυνας.

Αμυντικά χαφ θα είναι οι Ζέκα και Βιλένα, ο Λημνιός με τον Μαντσίνι θα παίξουν στα άκρα της επίθεσης και πίσω από τον Γερεμέγεθ θα είναι ο Τζούρισιτς.

Στον πάγκο θα βρίσκονται οι: Λοντίγκιν, Λίλο, Φικάι, Κάτρης, Πέρεθ, Τσοκάι, Νίκας, Τρουιγιέ, Μπρέγκου, Αϊτόρ, Κυριόπουλος, Νταμπίζας.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα