Ολυμπιακός, προετοιμασία: Πιθανότητα να κλείσει φιλικό και με την Ασχοντ από το Ισραήλ

Ολυμπιακός, προετοιμασία: Πιθανότητα να κλείσει φιλικό και με την Ασχοντ από το Ισραήλ

Ο Μεντιλίμπαρ
Οι Άγιαξ και Ναϊμέγκεν θα είναι 2 αντίπαλοι του Ολυμπιακού στα φιλικά προετοιμασίας στην Ολλανδία αλλά εκτός αυτού υποψήφιοι για τα άλλα 2 φιλικά είναι η Ασχοντ και η Αλ Ντασία του Μίτσελ.

Ο Ολυμπιακός από τις 8 Ιουλίου και μετά ξεκινά εργομετρικά και από τις 10 του ίδιου μήνα τις προπονήσεις του για τη νέα σεζόν. Στο πλαίσιο των φιλικών αγώνων ο Αγιαξ έχει κάνει γνωστό πώς την Παρασκευή, 19 Ιουλίου, αντίπαλός του θα είναι ο Ολυμπιακός σε φιλικό κεκλεισμένων των Θυρών.

Επίσης έχει γίνει ήδη γνωστή και η ημερομηνία που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός τη Ναϊμέγκεν. Όπως έκανε γνωστό η ολλανδική ομάδα, το παιχνίδι θα γίνει το Σάββατο, 27/07 στις 16:30 ενώ αναμένεται και η ημερομηνία για το φιλικό με την Αλ Ντασία του Μίτσελ. Η 4η ομάδα που είναι υποψήφια για να δώσει - ένα ακόμα - φιλικό προετοιμασίας στην Ολλανδία ο πειραϊκός σύλλογος είναι η Ασχοντ από το Ισραήλ. Συνολικά ο Ολυμπιακός θα παίξει τουλάχιστον 10 φιλικά προετοιμασίας.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα