Ολυμπιακός, προετοιμασία: Στα σκαριά και φιλικά με τη Ναϊμέγκεν και την Αλ Ντασία του Μίτσελ 

Ο Μεντιλίμπαρ
Ο Ολυμπιακός ενδέχεται να φτάσει να δώσει ακόμα και 10 φιλικά προετοιμασίας στο σύνολο ενώ στο διάστημα που θα βρίσκεται στην Ολλανδία θα έχει 4 φιλικά τεστ.

Ο Ολυμπιακός θα βρεθεί στην Ολλανδία και κοντά στο Ρότερνταμ στο διάστημα από τις 15 έως και τις 27 Ιουλίου και ενώ θα δώσει δυνατό φιλικό με τον Αγιαξ στις 19 Ιουλίου (που αναμένεται να πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των Θυρών). Μετά από χρόνια προετοιμασιών στην Αυστρία για πρώτη φορά επιλέγεται η Ολλανδία. Στη χώρα της τουλίπας γενικότερα έχει ξανακάνει προετοιμασία ο Ολυμπιακός διαλέγοντας το Ερμελο. Εκτός από τις φιλικές αναμετρήσεις με τις Ρόμα και Νότιγχαμ Φόρεστ που είναι να γίνουν στις αρχές Αυγούστου υπάρχουν διεργασίες και για άλλα φιλικά.

Εξάλλου επί ολλανδικού εδάφους σύμφωνα με πληροφορίες ο Ολυμπιακός είναι να δώσει 4 φιλικά στο σύνολο. Στα σκαριά είναι και φιλική αναμέτρηση με την ολλανδική Ναϊμένγκεν αλλά και την Αλ Ντασία, την ομάδα του Μίτσελ (πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού που είχε 2 θητείες στον σύλλογο) από τη Σαουδική Αραβία. Βέβαια δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα το πλήρες πρόγραμμα των φιλικών αγώνων από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπου σε αυτήν την περίπτωση θα υπάρχει και οριστικοποίηση των αντιπάλων αλλά και των ημερομηνιών.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα