Stoiximan Superleague: Ο Ποντένσε το βραβείο για το γκολ της χρονιάς

Stoiximan Superleague: Ο Ποντένσε το βραβείο για το γκολ της χρονιάς

Newsroom
Το γκολ του Ποντένσε κόντρα στον ΠΑΟΚ το καλύτερο της σεζόν

bet365

Το τέρμα που σημείωσε ο Ντάνιελ Ποντένσε κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στην κανονική διάρκεια του πρωτάθληματος αναδείχθηκε το καλύτερο για την φετινή σεζόν του πρωταθλήματος.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε είναι εκείνος που θα πάρει το βραβείο για το καλύτερο γκολ του πρωταθλήματος που μόλις ολοκληρώθηκε. Ο Πορτογάλος εξτρέμ του Ολυμπιακού κέρδισε στην ψηφοφορία χάρη στο τέρμα που σημείωσε κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στην κανονική διάρκεια, όπου οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν τελικά με 4-1.

Στο 54ο λεπτό της αναμέτρησης και με το σκορ στο 1-1, ο Ποντένσε πήρε την μπάλ στα αριστερά, αρκετά μάκρια από την περιοχή του Κοτάρσκι, κινήθηκε παράλληλα προς αυτή κι έπιασε ένα εντυπωσιακό σουτ στέλνοντας την μπάλα στο παραθυράκι του Κροάτη τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ.

Δείτε εδώ το υπέροχο τέρμα του.

Ο Πορτογάλος παίκτης του Ολυμπιακού βγήκε πρώτος στην σχετική ψηφοφορία συγκεντρώνοντας το 22,59% των ψήφων έχοντας σημαντικά διαφορά από τον δεύτερο Φώτη Ιωαννίδη που έφτασε στο 14,93%.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα