ΑΕΚ: Επίσημα Στρακόσα

ΑΕΚ: Επίσημα Στρακόσα

Newsroom
ΤΦΣ

bet365

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Θωμά Στρακόσα, που παρουσία του Μάριου Ηλιόπουλου υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Ενωση.

Παίκτης της ΑΕΚ και επίσημα έγινε πριν από λίγο ο Θωμάς Στρακόσα, καθώς ο διεθνής Αλβανός γκολκίπερ που έπαιζε στην Μπρέντφορντ, υπέγραψε το συμβόλαιό του με την Ενωση και ανακοινώθηκε.

Μάλιστα η συνεργασία του με τους «κιτρινόμαυρους» θα έχει πενταετή διάρκεια, ενώ δίπλα του όταν... έπεσαν οι υπογραφές βρίσκονταν ο ισχυρός άνδρας του club Μάριος Ηλιόπουλος.

σαδσα

Η ανακοίνωση

H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Θωμά Στρακόσα. Ο διεθνής Αλβανός τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας μέχρι τον Ιούνιο του 2029.

Ο Θωμάς Στρακόσα γεννήθηκε στις 19 Μαρτίου του 1995. Έχει αγωνιστεί στις Λάτσιο, Σαλερνιτάνα και Μπρέντφορντ.

Ο 29χρονος τερματοφύλακας έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ, στο aekfc.gr: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου στην ΑΕΚ. Ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις και να τεθώ στη διάθεση του προπονητή μου. Από σήμερα τέρμα τα λόγια και μόνο δουλειά».

aekfc.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα