Stoiximan Superleague: Ψηφίστηκε η αλλαγή format για το πρωτάθλημα της σεζόν 2024/25

Newsroom
Final Four, Superleague Κ15: Ολυμπιακός - Άρης

bet365

Νέο format για τη διεξαγωγή της Stoiximan Superleague 2024/25 καθώς θα γίνει με Play offs 1-4 και 5-8 και με Play out 9-14.

Μετά από την έκτακτη ΓΣ της Stoiximan Superleague, αποφασίστηκε ομόφωνα να αλλάξει το format του πρωταθλήματος ενόψει της σεζόν 2024/25 ως προς το σκέλος των play off και των play out.

Συγκεκριμένα, η διεξαγωγή του πρωταθλήματος για τη νέα χρονιά θα είναι με Play offs για τις θέσεις 1 έως 4 όπου θα βγαίνει ο πρωταθλητής, για τις θέσεις 5 έως 8 όπου θα δίνεται ο 5ο ευρωπαϊκό εισιτήριο, δεδομένου ότι η Ελλάδα θα έχει και πέμπτο εκπρόσωπο στην Ευρώπη και με Play out για τις θέσεις 9 μέχρι 14 όπου θα υποβιβάζονται οι δύο τελευταίες.

Όσον αφορά το 5-8, οι βαθμοί των ομάδων θα διαιρούνται διά δύο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ομόφωνα εγκρίθηκε η Προκήρυξη του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών), αγωνιστικής περιόδου 2024-25, κατά τη σημερινή συνεδρίαση της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Super League.

Η διεξαγωγή του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 2024-25 θα πραγματοποιηθεί με Playoffs για τις θέσεις 1 έως 4 και 5 έως 8 (με διαίρεση δια δύο των βαθμών της κανονικής περιόδου για τις ομάδες 5 έως 8) και Playouts για τις θέσεις 9 έως 14».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα