Κοϊτά: «Τιμή μου να παίζω σε μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ, έδειξαν πόσο με ήθελαν»

Κοϊτά: «Τιμή μου να παίζω σε μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ, έδειξαν πόσο με ήθελαν»

Newsroom
Ο Κοϊτά

bet365

Ο Αμπουμπακαρί Κοϊτά είναι και επίσημα παίκτης της ΑΕΚ, με τον Μαυριτανό μεσοεπιθετικό να αναφέρει πως είναι τιμή του να παίζει σε μια τόσο μεγάλη ομάδα, ενώ στάθηκε στο πόσο έδειξαν πως τον ήθελαν η Ένωση και ο Αλμέιδα.

Ακόμα μία μεταγραφή για την ΑΕΚ με τους «κιτρινόμαυρους» να ανακοινώνουν την απόκτηση του Αμπουμπακαρί Κοϊτά. Ο Μαυριτανός μεσοεπιθετικός υπέγραψε το συμβόλαιό του με την Ένωση και μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ανέφερε τα εξής: «Είμαι ευγνώμων που θα γίνω κομμάτι της ΑΕΚ. Είναι τιμή για μένα και για την οικογένειά μου να παίζω σε μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ. Ένιωσα ότι ο κόουτς Αλμέιδα και η διοίκηση ήθελαν πραγματικά να έρθω στον σύλλογο».

Λίγο αργότερα, ο ποδοσφαιριστής έστειλε το δικό του μήνυμα προς τους οπαδούς της ομάδας μέσω το Tik Tok: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ανυπομονώ να σας δω στο γήπεδο. Μόνο ΑΕΚ»

@aekfc Abou is black and yellow 🟡⚫️ #aekfc #aekfseason2024_2025 #summertransfers #Koita_11 #fy #fyp ♬ Beat Automotivo Tan Tan Tan Viral - WZ Beat
@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα