Ολυμπιακός: Με νέα πρόσωπα έφυγε για την προετοιμασία στην Ολλανδία

Ολυμπιακός: Με νέα πρόσωπα έφυγε για την προετοιμασία στην Ολλανδία

Newsroom
Τσικίνιο

bet365

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Μετά τις πρώτες προπονήσεις στο Ρέντη, ήρθε η ώρα της σκληρής δουλειάς για τον Ολυμπιακό, προκειμένου να βάλει τις βάσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το πρωί της Δευτέρας, οι «ερυθρόκευκοι» αναχώρησαν για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους υπό τις οδηγίες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Στην αποστολή που εμφανίστηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλους με φουλ χαμόγελα, ήταν όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα, δηλαδή οι Στάμενιτς, Ντάνι Γκαρθία, Κοστίνια και Αναγνωστοπουλος, αλλά και ο Γιώργος Μασούρας που ανανέωσε πριν απο λίγες μέρες το συμβόλαιό του με τους κατόχους του Conference League.

Θυμίζουμε οτι το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού είναι την Παρασκευή με τον Άγιαξ, ενώ χθες η Ρόμα γνωστοποίησε οτι θα αντιμετωπίσει και αυτή τους Πειραιώτες στις 3 Αυγούστου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα