Ολυμπιακός: Οι παίκτες που μπορούν να εδραιώσουν τη θέση τους από την προετοιμασία

Ολυμπιακός: Οι παίκτες που μπορούν να εδραιώσουν τη θέση τους από την προετοιμασία

Ο Μπιελ
Η φετινή προετοιμασία των Πειραιωτών προσφέρεται - όπως κάθε χρόνο - και για ευκαιρίες για τους παίκτες που τις θέλουν και έχουν τα φόντα να τις αρπάξουν.

Ο Ολυμπιακός άρχισε από τη Δευτέρα στην Ολλανδία (σε μία περιοχή κοντά στο Ρότερνταμ, το Σχίενταμ) το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν. Ένα στάδιο όπου οι Ερυθρόλευκοι θα δώσουν 4 φιλικά στο σύνολο.

Αυτή η διαδικασία μοιάζει αλλά και είναι ικανή να αναδείξει παίκτες που να μπορέσουν να βρουν μία θέση στο ρόστερ για τη νέα χρονιά αλλά να συμβάλλουν αισθητά στην πορεία του συλλόγου. Τέσσερις περιπτώσεις που ξεχωρίζουν και έχουν την προοπτική να εδραιώσουν τη θέση τους ως προς το υπάρχον ρόστερ είναι οι: Νέλσον Άμπι, Κοστίνια, Πεπ Μπιελ και Αποστολόπουλος.

Τρεις παίκτες για την άμυνα και ένας για την επίθεση. Ο Μπιελ μάλιστα αποτελεί μοναδική περίπτωση καθώς είναι ο μόνος εκ των δανεικών που... προκρίθηκε για να είναι στην προετοιμασία. Ο Κοστίνια αποτελεί μία εκ των νέων προσθηκών και καλείται να αποδείξει ότι είναι σε θέση να κοντράρει για τα καλά τον Ροντινέι για τη θέση του δεξιού μπακ.

Ο Κοστίνια αποκτήθηκε ως έξτρα λύση για τη συγκεκριμένη θέση αλλά θα αξιολογηθεί από το τεχνικό επιτελείο για να κριθεί ανάλογα. Ο Άμπι ως αριστεροπόδαρος στόπερ είναι ένας παίκτης που φυσικά ξέρει ο κόουτς Μεντιλίμπαρ αλλά θα πρέπει και εκείνος να δείξει πράγματα. Υπάρχει φυσικά και ο Αποστολόπουλος ως αριστερός μπακ (και ενώ έχει χρησιμοποιηθεί και ως στόπερ στην ποδοσφαιρική του πορεία) που είχε παρουσιάσει πολύ καλά δείγματα γραφής πέρυσι και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα και έπεισε τον Ισπανό τεχνικό ότι αξίζει την ευκαιρία.

Θυμίζουμε πώς τα φιλικά των Πειραιωτών είναι τα εξής

19 Ιουλίου 2024, 16:00
Ajax – Ολυμπιακός

20 Ιουλίου 2024, 16:00
Ολυμπιακός – KV Mechelen

26 Ιουλίου 2024, 17:30
Al-Qadsiah – Ολυμπιακός

27 Ιουλίου 2024, 16:30
Nec Nijmegen – Ολυμπιακός

2 Αυγούστου 2024, 19:30
Ternana – Ολυμπιακός

3 Αυγούστου 2024, 18:00
Roma – Ολυμπιακός

8 Αυγούστου 2024, 21:00
Ολυμπιακός – Nottingham Forest

10 Αυγούστου 2024, 20:30
Αρης Λεμεσού – Ολυμπιακός

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα