Παναθηναϊκός: Το πρώτο βήμα επιστροφής του Ιωαννίδη και το come back των Σλοβένων

Παναθηναϊκός: Το πρώτο βήμα επιστροφής του Ιωαννίδη και το come back των Σλοβένων

ioannidis_eurokinisi

bet365

Ο Φώτης Ιωαννίδης μπήκε στο πρώτο κομμάτι του προγράμματος στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού ενώ στη διάθεση του Ντιέγκο Αλόνσο τέθηκαν και οι Τσέριν, Σπόραρ, Βέρμπιτς.

Ευχάριστα νέα στη σημερινή προπόνηση για τον Ντιέγκο Αλόνσο, καθώς ο προπονητής του Παναθηναϊκού είδε τον Φώτη Ιωαννίδη να μπαίνει στο πρώτο κομμάτι του προγράμματος και να... φορτσάρει για την επιστροφή του σε φουλ ρυθμούς. Οι πιθανότητες να προλάβει το πρώτο παιχνίδι για τα προκριματικά του Europa League(25/7) είναι λίγες, ωστόσο, όσο πιο γρήγορα ξεκινήσει κανονικά, τόσο θα αυξηθούν οι πιθανότητες για το δεύτερο παιχνίδι(1/8).

Από κει πέρα, ο Αλόνσο είδε την φαρέτρα του να γεμίζει, μιας και επέστρεψαν στο Κορωπί οι τρεις Σλοβένοι διεθνείς. Ο Σπόραρ, ο Βέρμπιτς και ο Τσέριν.

Το πρόγραμμα είχε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, αλλά και ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης. Όσοι αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του φιλικού του Σαββάτου συμμετείχαν στο πρώτο κομμάτι του προγράμματος και στη συνέχεια έκαναν αποθεραπεία.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα