Ολυμπιακός, μεταγραφές: Πάτησε στο γεγονός ότι η Σαλερνιτάνα ήθελε να πουλήσει τον Πιρόλα και αξιοποίησε την ευκαιρία (vid)

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Πάτησε στο γεγονός ότι η Σαλερνιτάνα ήθελε να πουλήσει τον Πιρόλα και αξιοποίησε την ευκαιρία (vid)

Ο Πιρόλα

bet365

Η κίνηση των Πειραιωτών να κλείσουν τον 22χρονο στόπερ προκάλεσε έκπληξη στην Ιταλία, όπως βέβαια και ότι ο Πιρόλα δέχθηκε την πρόκληση να φύγει εκτός Ιταλίας.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Ολυμπιακός αναζητά πιο ψαγμένες κινήσεις και παίκτες με potential. Είναι κάτι που ισχύει ως προς την περίπτωση του Λορέντσο Πιρόλα που στα 22 του χρόνια είχε 56 αγώνες στη Σαλερνιτάνα έχοντας και 3 γκολ και έχει θητεία στις Ακαδημίες της Ίντερ (κυρίως γιατί είχε και 1 παιχνίδι στην α' ομάδα) αλλά και στη Μόντσα.

Ο Ολυμπιακός σε αυτήν την περίσταση αξιοποίησε 2 πράγματα. Πρώτον τη διάθεση της Σαλερνιτάνα να πουλήσει και όχι να δώσει δανεικό τον παίκτη αλλά και το κίνητρο του ίδιου του στόπερ να δοκιμάσει τις αντοχές του στο εξωτερικό. Βλέπετε υπήρχαν ομάδες όπως ακόμα ακόμα και η Ίντερ που είχαν... κυκλώσει το όνομά του. Ωστόσο η Ίντερ πχ συζητούσε μόνο δανεισμό με οψιόν αγοράς.

Η Ίντερ που από τα 3 εκατ. ευρώ της συμφωνίας θα πάρει λίγο πιο πάνω από 300.000 λόγω του ποσοστού που είχε κρατήσει για τον συγκεκριμένο σέντερ μπακ. Ίσως βέβαια και στην Ίντερ να σκέφτηκαν το γεγονός πώς είχαν πουλήσει με 5 εκατ. ευρώ τον Πιρόλα το 2023.

Όπως και να έχει ο Ολυμπιακός αποκτά έναν στόπερ με αριστερό πόδι που έχει την προοπτική να τον βοηθήσει αισθητά. Δεν έχει τη μεγάλη εμπειρία φυσικά αλλά έχει την ποδοσφαιρική... δίψα και το ταλέντο. Στην Ιταλία πάντως χαρακτηρίστηκε έκπληξη η μεταγραφή αυτή. Και για το ότι ο Ολυμπιακός έκανε την κίνησή του για αυτόν τον στόπερ και γιατί ο Λορέντσο Πιρόλα επέλεξε να βρεθεί εκτός Ιταλίας. Ο Πιρόλα αναμένεται να... κλειδώσει με ένα συμβόλαιο έως το 2027 με οψιόν για έναν ακόμα χρόνο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα