Παναθηναϊκός: Τα 180 λεπτά του Γιώργου Βαγιαννίδη που τον έβαλαν στη λίστα του Αρτούρ Ζόρζε της Μποταφόγκο (vids)

Παναθηναϊκός: Τα 180 λεπτά του Γιώργου Βαγιαννίδη που τον έβαλαν στη λίστα του Αρτούρ Ζόρζε της Μποταφόγκο (vids)

οσφπ

bet365

Δεν έχει περάσει ένας χρόνος από το show του Γιώργου Βαγιαννίδη στα δύο ματς με την Μπράγκα. Πίσω από το έντονο ενδιαφέρον της Μποταφόγκο, κρύβεται ο Αρτούρ Ζόρζε, προπονητής της πορτογαλικής ομάδας εκείνη την περίοδο που είχε εντυπωσιαστεί από τον μπακ του Παναθηναϊκού.

Το όνομα του Γιώργου Βαγιαννίδη παίζει έντονα στα βραζιλιάνικα media καθώς αναφέρουν πως ο Έλληνας φουλ μπακ του Παναθηναϊκού βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Μποταφόγκο για τον αποκτήσει.

Βέβαια αυτό, εφόσον ισχύει, μόνο τυχαίο δεν είναι καθώς στην άκρη του πάγκου των Βραζιλιάνων βρίσκεται ο Πορτογάλος Αρτούρ Ζόρζε. Και στο ερώτημα της σύνδεσης του συγκεκριμένου κόουτς με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή, η απάντηση βρίσκεται τον περασμένο Αύγουστο, στα προκριματικά του Champions League.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε την Μπράγκα με στόχο μία θέση στους ομίλους της διοργάνωσης όμως με δύο ήττες (1-2, 0-1), μπήκε στην κληρωτίδα των ομίλων του Europa League. Από αυτά τα δύο παιχνίδια, ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν ήταν ο Βαγιαννίδης.

Από την άλλη, προπονητής της Μπράγκα ήταν ο Αρτούρ Ζόρζε, ο οποίος εντυπωσιάστηκε από τις επιδόσεις του νεαρού αμυντικού και έκτοτε τον είχε σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα του.

Δηλαδή, μέσα από αυτά τα 180 λεπτά, ο 22χρονος φουλ μπακ μπήκε για τα καλά στο... μάτι του Αρτούρ Ζόρζε, ο οποίος τον θέλει τώρα στη Μποταφόγκο.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα