Γκαγκάτσης: «Να πάμε ένα βήμα μπροστά, να γίνει η ΕΠΟ μία Ομοσπονδία που να τη βλέπουν όλοι με θετική σκέψη» (vid)

Ο Γκαγκάτσης

bet365

Τις πρώτες του δηλώσεις ως πρόεδρος της ΕΠΟ έκανε ο Μάκης Γκαγκάτσης μεταφέροντας και το κλίμα που θέλει να περάσει για την Ομοσπονδία.

Σαφώς ικανοποιημένος και μέσα σε ένα κλίμα αισιοδοξίας ήταν ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ. Πιο συγκεκριμένα ο Μάκης Γκαγκάτσης μιλώντας έπειτα από την εκλογική του νίκη επισήμανε: «Να ευχαριστήσω όλες τις ΠΑΕ. Όλοι μαζί να πάμε ένα βήμα μπροστά για την επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το έργο μας θα δείξει τι θα κάνουμε στο τέλος της τετραετίας και εάν θα έχουμε πετύχει όσα δεν πέτυχαν οι άλλες διοικήσεις. Ευχαριστώ τον κ. Μπαλτάκο για τα καλά του λόγια Θα πάμε για συγκρότηση σε σώμα. Δεν θέλουμε ούτε μια μέρα πίστωση. Είμαι συγκινημένος που άφησα τον ΠΑΟΚ..

Θα πείσουμε όλες τις ομάδες ότι θα είμαστε όλοι μαζί. Θα προσπαθήσουμε να πείσουμε και τον Παναθηναϊκό. Η νέα ΚΕΔ θα βγει από λίστα της UEFA. Αυτό θα γίνει. Η ΕΠΟ πρέπει να είναι πιο εξωστρεφής για να γίνει μια Ομοσπονδία που όλοι θα τη βλέπουν με μια θετική σκέψη».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα