Ολυμπιακός, μεταγραφές: Τέθηκε ξανά στα υπόψιν ο Μαριάνο Ντίας

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Τέθηκε ξανά στα υπόψιν ο Μαριάνο Ντίας

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Τέθηκε ξανά στα υπόψιν ο Μαριάνο Ντίας

bet365

Το όνομα του Μαριάνο Ντίας έπεσε ξανά στο... τραπέζι για τον Ολυμπιακό με τον 30χρονο επιθετικό να κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά.

Μετά την ανανέωση του Αγιούμπ Ελ Καμπί, ο Ολυμπιακός αναζητά ακόμα έναν φορ για να ολοκληρωθεί την τριάδα (μαζί με τον Μπάμπη Κωστούλα) στην γραμμή... κρούσης και ένα όνομα που έπεσε εκ νέου στο τραπέζι, είναι του Μαριάνο Ντίας.

Ο 30χρονος φορ τέθηκε ξανά στα υπόψιν των «ερυθρολεύκων» καθώς έμεινε ελεύθερος από τη Σεβίλλη έπειτα από μία σεζόν (είχε αποκτηθεί από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ όταν ήταν στον πάγκο των Ισπανών).

Ο έμπειρος επιθετικός μέτρησε συνολικά 13 συμμετοχές πέρσι με 1 ασίστ στον απολογισμό, έχοντας ταλαιπωρηθεί από έναν σοβαρό τραυματισμό στη μέση της χρονιάς, τον οποίο ξεπέρασε πλήρως ενώ αποτελεί γέννημα-θρέμμα της Ρεάλ Μαδρίτης με την οποία έπαιξε σε 84 παιχνίδια με την πρώτη ομάδα, έχοντας 12 γκολ και 3 ασίστ.

Μάλιστα έχει πανηγυρίσει 2 Champions League ενώ είχε εξαιρετική παρουσία στη Λιόν με 21 γκολ σε 48 παιχνίδια (στο τέλος εκείνης της σεζόν, η Ρεάλ τον πήρε πίσω με 21,5 εκατ. ευρώ).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα