Βόλος: Υπέγραψε ο φορ Κόζτα

Βόλος: Υπέγραψε ο φορ Κόζτα

Newsroom
fsada

bet365

Ο Βόλος απέκτησε και ανακοίνωσε τον 27χρονο Ούγγρο επιθετικό Μαρκ Κόζτα που έπαιζε μέχρι πρότινος στην Μακάμπι Μπνέι Ρέινεχ του Ισραήλ και ανήκε στην Τορπέντο Μόσχας της Ρωσίας.

Ακόμη μία προσθήκη ολοκλήρωσε ο Βόλος, καθώς απέκτησε τον Μαρκ Κόζτα που ανήκε μέχρι πρότινος στην Τορπέντο Μόσχας της Ρωσίας, αλλά έπαιζε στο Ισραήλ με τη μορφή του δανεισμού στην Μακάμπι Μπνέι Ρέινεχ.

Ο 27χρονος στράικερ από την Ουγγαρία είναι διεθνής με τις Under της χώρας του, ενώ στο παρελθόν φόρεσε, μεταξύ άλλων, τη φανέλα των Χόνβεντ και Ούιπεστ.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 27χρονου Ούγγρου επιθετικού Márk Koszta.

Ο Márk Koszta αφού πέρασε τα απαραίτητα ιατρικά και εργομετρικά τεστ υπέγραψε σήμερα το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα του Βόλου και άμεσα θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Márk Koszta τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στο Ισραήλ και συγκεκριμένα στην Μακάμπι Ρέινε όπου σε 48 αγώνες σημείωσε 12 τέρματα και είχε και 2 ασίστ, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Τορπέντο Μόσχας και στις Ουγγρικές Ζαλαεγκέρζεγκ, Ουίπεστ, Μεζοκόβεσντ και Χόνβεντ.

Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει τον Márk Koszta στην οικογένεια της.

*Στη φωτογραφία ο Márk Koszta με τον Αχιλλέα Μπέο Junior

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα