Πιόνε Σίστο: «Η ομάδα έχει δυνατότητες και πρέπει να τις βγάλει»

Πιόνε Σίστο: «Η ομάδα έχει δυνατότητες και πρέπει να τις βγάλει»

Newsroom
Ο Σίστο

bet365

Στην παρθενική εμφάνισή του με τη φανέλα του Άρη, ο Πιόνε Σίστο διέκρινε ότι η ομάδα του έχει ποιότητα και δυνατότητες και γενικώς στοιχεία που πρέπει να τα δείξει.

Ο 29χρονος Δάνος winger χρησιμοποιήθηκε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Ντόρντρεχτ, ήταν δραστήριος αλλά και αναποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια. «Είχα την ευκαιρία να δω την ομάδα στο φιλικό παιχνίδι με την Αλκμάαρ καθώς είμαι σ’ ένα στάδιο εκμάθησης της λογικής της τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Προφανώς έχω πολλά ακόμη να μάθω αλλά οι πρώτες εντυπώσεις μου είναι θετικές», είπε ο Πιόνε Σίστο και αναφέρθηκε σε αυτές.

«Είναι φανερό ότι η ομάδα έχει δυνατότητες αλλά βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας δουλειάς όπου είναι απαραίτητο να έρθει κοντά ο ένας στον άλλον. Πρέπει να σιγουρευτούμε ότι θα αξιοποιήσουμε την ποιότητα και τις δυνατότητές μας», κατέληξε μιλώντας στα κανάλια Novasports.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα