Ολυμπιακός, προετοιμασία: Ο Κωστούλας δεν σκόραρε στα φιλικά αλλά έφτιαξε 2 γκολ για τους συμπαίκτες του (vids)

Ο Κωστούλας δεν σκόραρε στα φιλικά αλλά έφτιαξε 2 γκολ για τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό (vids)
Ο νεαρός διεθνής σέντερ φορ δεν βρήκε δίχτυα στη διάρκεια της προετοιμασίας του Ολυμπιακού στην Ολλανδία αλλά δημιούργησε 2 φάσεις που απέφεραν γκολ.

Ο Μπάμπης Κωστούλας βρέθηκε σε πρώτη φάση στην προετοιμασία του Ολυμπιακού ως ο μοναδικός καθαρόαιμος σέντερ φορ. Στην πορεία ο Ελ Καμπί επανεντάχθηκε στις προπονήσεις αλλά το πρόβλημά του στο δάκτυλό του τον άφησε εκτός των φιλικών. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ από μέρους του τον είχε βασικό και στους 4 φιλικούς αγώνες προετοιμασίας. Δηλαδή και με Αγιαξ στο 1-0 για τον Αίαντα, και με Μαλίν στο 2-0 υπέρ των Πειραιωτών αλλά και με Αλ Καντσία στο 2-2 και τέλος με τη Ναϊμέγκεν στο 2-0 υπέρ των παικτών του Μεντιλίμπαρ.

Και εάν θελήσει να δει κανείς προσεκτικά τις κινήσεις του Κωστούλα θα διαπιστώσει ότι είναι ένας σέντερ φορ που δεν είναι στατικός στο παιχνίδι του. Που προσπαθεί να κάνει πολλά πράγματα. Να τρέξει, να πιέσει, να κλέψει και να βγάλει φάσεις.

Κάπως έτσι λοιπόν η σωστή του νοοτροπία τον οδήγησε στο να φτιάξει 2 γκολ για τους συμπαίκτες του. Ναι δεν σκόραρε σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας στην Ολλανδία αλλά είχε την ασίστ στο γκολ του Ζέλσον με τη Μαλίν και ήταν ο βασικός λόγος που σκόραρε με τη Ναϊμέγκεν ο Μασούρας καθώς πήρε πάνω στον αντίπαλο πορτιέρε, τον πίεσε εξαιρετικά και έτσι εκείνος έστειλε τη μπάλα πάνω στον αρχηγό του Ολυμπιακού.

Ο Κωστούλας ήταν και παραμένει ένας εκ των υποψηφίων προς παραμονή στο ρόστερ των Πειραιωτών. Ένα από τα χαρισματικά παιδιά της... χρυσής φουρνιάς των Πρωταθλητών Ευρώπης (Youth League). Ως 3ος σέντερ φορ σίγουρα μπορεί να δώσει αρκετές και σημαντικές λύσεις. Έχει όλο το potential να το κάνει και αναμφίβολα είναι ένα ταλέντο που θα μας απασχολήσει και τα επόμενα χρόνια.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα