Τσάλοφ: «Θέλω να σκοράρω πολλά γκολ και να κερδίσω τίτλους με τον ΠΑΟΚ»! (vid)

Τσάλοφ: «Θέλω να σκοράρω πολλά γκολ και να κερδίσω τίτλους με τον ΠΑΟΚ»! (vid)

Ο Φεντόρ Τσάλοφ στην πρώτη συνέντευξη του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ

bet365

Διψασμένος για τίτλους με τον ΠΑΟΚ και αποφασισμένος να πετύχει πολλά γκολ με την «ασπρόμαυρη» φανέλα εμφανίζεται ο Φεντόρ Τσάλοφ στην πρώτη του συνέντευξή του.

Ο Φεντόρ Τσάλοφ ανακοινώθηκε και επίσημα από τον ΠΑΟΚ, δηλώθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα για τους αγώνες με τη Μάλμε και δηλώνει μπροστά στην κάμερα του επίσημου καναλιού της ομάδας έτοιμος να μπει στο γήπεδο και να πετύχει πολλά γκολ με την «ασπρόμαυρη» φανέλα.

- Πες μας αρχικά πως νιώθεις;

«Άκουσα πολλά καλά πράγματα για τον Σύλλογο. Πριν τη μεταγραφή, μίλησα με τον Μαγκομέντ Οζντόεφ, τον οποίο γνωρίζω καθώς παίζαμε μαζί στην Εθνική Ομάδα, αλλά και στο ρωσικό πρωτάθλημα. Άκουσα μόνο καλά λόγια για την πόλη, για τους φιλάθλους, για τον Σύλλογο».

- Ποιοι είναι οι στόχοι σου εδώ;

«Σίγουρα θέλω να σκοράρω πολλά γκολ. Είμαι επιθετικός και θέλω να σκοράρω συνέχεια. Για μένα όμως είναι σημαντικό να κερδίσουμε κάτι, τίτλους, τρόπαια. Επίσης γνωρίζω πως είναι τώρα μια σημαντική στιγμή για την ομάδα κι ελπίζω και θα βάλω τα δυνατά μου να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ».

- Πόσο καιρό πιστεύεις θα χρειαστείς για την προσαρμογή σου;

«Νομίζω όχι πολύ, καθώς γνωρίζω τον Μάγκο και πολλοί Ρώσοι μένουν εδώ. Όλοι μου έστειλαν μηνύματα. Οι φίλαθλοι επίσης είναι τρελοί. Δεν ξέρω πως να το πω. Είναι τρελοί, αλλά με ωραίο τρόπο. Όλοι με στηρίζουν οπότε νομίζω πως θα προσαρμοστώ γρήγορα».

- Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στους… τρελούς φιλάθλους, που περιμένουν να σε δουν να παίζεις και να σκοράρεις με την ομάδα;

«Ναι, ναι. Ξέρω ότι περιμένουν. Είμαι πλέον εδώ και θα βάλω τα δυνατά μου».

@Photo credits: PAOK FC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα