Ολυμπιακός: Τα highlights από την «4άρα» στην Τερνάνα και την ισοπαλία κόντρα στη Ρόμα (vids)

Νότης Χάλαρης
ελλαδα

bet365

Ο Ολυμπιακός, σε λιγότερο από 24 ώρες, έπαιξε δύο φιλικά στην Ιταλία, στα οποία νίκησε την Τερνάνα με 4-0 και ήρθε ισοπαλία με 1-1 κόντρα στη Ρόμα.

Μετά την Ολλανδία, ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στην Ιταλία προκειμένου να παίξει δύο φιλικά σε λιγότερο από 24 ώρες, κάνοντας τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να παίξει με δύο διαφορετικές εντεκάδες και να δει εν δράση τόσο τον Ρόμαν Γιάρεμτσουκ όσο και τον Κρίστοφερ Βέλντε.

Αρχικά, αντιμετώπισε την Τερνάνα στο γήπεδο της, όπου έκαναν ανεπίσημο ντεμπούτο και τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας. Ο πρώτος είχε την ασίστ στο γκολ του Ζέλσον, ο οποίος με πλασέ στο 57' έκανε το 0-1 για τους «ερυθρόλευκους» για να διπλασιάσει τα τέρματα, τρία λεπτά αργότερα, ο Κουτσίδης με κεφαλιά.

Ο Βέλντε άνοιξε... λογαριασμό στο 76' όταν έκανε ένα δυνατό σουτ στην περιοχή και νίκησε τον Φράνκι για το 0-3 ενώ το τελικό 0-4 ήρθε από τον Παπακανέλλο στο 82', ο οποίος είχε και δοκάρι στο 63'.

Σε λιγότερο από 24 ώρες, ο Ολυμπιακός έπαιξε κόντρα στη Ρόμα στο Ριέτι, το οποίο γέμισε από 9.000 οπαδούς των Ιταλών. Η ομάδα του Ντε Ρόσι άνοιξε το σκορ από την άσπρη βούλα, όταν στο 15', ο Έιμπραχαμ ανατράπηκε από τον Ορτέγα στην περιοχή και ο Πελεγκρίνι το μετέτρεψε σε γκολ για το 1-0.

Η απάντηση του Ολυμπιακού ήρθε με τον ίδιο τρόπο. Συγκεκριμένα στο 20', ο Βέλντε πήρε την μπάλα από τον Τσικίνιο, πάτησε στην περιοχή αλλά ο Τσέλικ τον ανέτρεψε, με τον Ροντινέι να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να διαμορφώνει το τελικό 1-1. Μάλιστα, ο Βέλντε... άγγιξε το 2ο γκολ του σε 2 ματς αλλά η κεφαλιά του στο 74', σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα