Αντρέ Όρτα: «Στον Ολυμπιακό για τέσσερα χρόνια», σύμφωνα με τους Πορτογάλους

Αντρέ Όρτα: «Στον Ολυμπιακό για τέσσερα χρόνια», σύμφωνα με τους Πορτογάλους

Ο Ορτα

bet365

Σύμφωνα με πορτογαλικό Μέσο ο Αντρέ Όρτα έκλεισε στον Ολυμπιακό υπογράφοντας συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας.

Το βράδυ της Παρασκευής (26/07) διαβάσατε στο Gazzetta ότι ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε συμφωνία με την Μπράγκα για τη μεταγραφή του Αντρέ Όρτα και έκτοτε, πρόκειται για μία περίπτωση που οι «ερυθρόλευκοι» παλεύουν να ολοκληρώσουν.

Σύμφωνα με την O Jogo οι κάτοχοι του Conference League έχουν έρθει σε συμφωνία με τον πορτογαλικό σύλλογο και το deal φαίνεται να έχει επέλθει.

Το εν λόγω δημοσίευμα τονίζει πως ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο για τέσσερα χρόνια, με την Μπράγκα να βάζει στα ταμεία της 2,5 εκατ. ευρώ ενώ στη συμφωνία προβλέπονται άλλα 2 εκατ. αν επιτευχθούν κάποιοι στόχοι από τον παίκτη και την ομάδα του Πειραιά.

Ο πορτογαλικός σύλλογος θα διατηρήσει επίσης το 15% μιας μελλοντικής πώλησης του Όρτα, ο οποίος είναι ήδη καθοδόν για την Ελλάδα για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να επισημοποιηθεί τις επόμενες ώρες.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα