Φούντας: «Εγώ και η γυναίκα μου θέλουμε να επιστρέψουμε στην Ελλάδα»

Φούντας: «Εγώ και η γυναίκα μου θέλουμε να επιστρέψουμε στην Ελλάδα»

Φούντας

bet365

Ο Ταξιάρχης Φούντας σε συνέντευξη του σε μέσο της Αυστρίας αναφέρθηκε στην επιθυμία του να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Μπορεί ο Ταξιάρχης Φούντας να έχει συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο με την Τράμπζονσπορ, όμως δεν προκύπτει πως θα συνεχίσει στο κλαμπ της Τραπεζούντας. Ο προπονητής του, Αμπντουλάχ Αβτσί δεν τον έχει στα πλάνα του και μάλιστα τον άφησε εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

Ο Έλληνας επιθετικός μίλησε στην «krone» της Αυστρίας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ποδοσφαιρικό του μέλλον, τονίζοντας πως θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα.

«Είμαι ανοιχτός σε κάθε πρόταση, αλλά έχω μείνει μακριά από την πατρίδα μου για 8 χρόνια. Θα ήθελα τόσο εγώ, όσο και η σύζυγος μου να επιστρέψουμε στην Ελλάδα. Με ενημέρωσαν στο προπονητικό κέντρο πως έπρεπε να φύγω από την ομάδα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 28xχρονος επιθετικός.

Ο Φούντας έχει να παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα από το 2017, όταν αγωνιζόταν στον Πανιώνιο. Στη Superleague έχει αγωνιστεί επίσης σε ΑΕΚ και Αστέρα Aktor, ενώ μεταξύ άλλων έχει παίξει στο εξωτερικό σε Ζάλτσμπουργκ, Ραπίντ Βιέννης, D.C. United, ενώ την περσινή σεζόν μέτρησε στην Τράμπζονσπορ 35 εμφανίσεις, με έξι γκολ και δυο ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα