Ολυμπιακός: Όση «δίψα» έχει ο κόσμος για την επιστροφή του Ποντένσε άλλη τόση έχει και ο Πορτογάλος

Ολυμπιακός: Όση «δίψα» έχει ο κόσμος για την επιστροφή του Ποντένσε άλλη τόση έχει και ο Πορτογάλος

Ο Ποντένσε

bet365

Ο Ντάνιελ Ποντένσε είχε την... τιμητική του το βράδυ της Πέμπτης στο φαληρικό γήπεδο, το timing δεν είναι τυχαίο και οι πιθανότητες επιστροφής του στον Ολυμπιακό παραμένουν.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε - που βρέθηκε ξανά στην επικαιρότητα με το Insta Story του με τη μάσκα οξυγόνου - ήταν ουσιαστικά ο μόνος παίκτης του οποίου το όνομα ακούστηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού το βράδυ της Πέμπτης. Και δεν ακούστηκε μόνο ως σύνθημα αλλά οι οπαδοί των Πειραιωτών ζήτησαν από τον Βαγγέλη Μαρινάκη να τον φέρει ξανά στον Ολυμπιακό.

Το «πρόεδρε, πρόεδρε σε παρακαλώ, φέρε τον Ποντένσε στον Ολυμπιακό» ήχησε για τα καλά στο φαληρικό γήπεδο - σε ένα καθόλου τυχαίο timing - και δεν υπάρχει περίπτωση ο ίδιος ο ισχυρός άνδρας των Ερυθρόλευκων αλλά και η διοίκησή τους να μην κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να επέλθει happy end στην υπόθεση αυτή. Όπως είναι ξεκάθαρο το πόσο θέλει ο κόσμος του Ολυμπιακού το come back του Ντάνιελ Ποντένσε, άλλο τόσο ξεκάθαρο είναι το πόσο πολύ επιθυμεί και ο ίδιος να γυρίσει στο αγαπημένο του Λιμάνι.

Και βέβαια δεν υπάρχει καμία σχέση με την πραγματικότητα σε όσα γράφτηκαν στην Αγγλία περί φερόμενης επιθυμίας του Ντάνιελ να παίξει σε αραβική ομάδα. Ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει προς τον σύλλογο της Γουλβς καιρό τώρα το τι επιζητά για τη νέα χρονιά. Και στην παρούσα φάση οι πιθανότητες της επανόδου του Superman των Πειραιωτών στο ρόστερ του παραμένουν ιδιαίτερα... δυνατές.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα