Ολυμπιακός: Η σιγουριά του Ποντένσε ότι θα γυρίσει στο αγαπημένο του λιμάνι

Οι Ποντένσε και Μεντιλίμπαρ

bet365

Ο Ντάνιελ Ποντένσε έχει τακτική επαφή με τους ανθρώπους της ομάδας του Ολυμπιακού, είναι μία χαρά στην υγεία του και περιμένει τα ευχάριστα για το come back του.

Ο έμπειρος Πορτογάλος και διεθνής μεσοεπιθετικός δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα παρά το Insta Story του όπου φορούσε μάσκα. Η μάσκα αυτή ήταν για μία θεραπεία για τον Ντάνιελ Ποντένσε. Μία θεραπεία που ακολουθούσε για ένα ζήτημα ετοιμότητας που είχε αντιμετωπίσει.

Ο Ποντένσε από μέρους του εξακολουθεί να βγάζει σιγουριά για το ότι θα γυρίσει στον αγαπημένο του Ολυμπιακού. Δεν συζήτησε καν - και δεν συζητά το ενδεχόμενο - να βρεθεί οπουδήποτε αλλού για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Superman των Πειραιωτών (που ανήκει φυσικά στο δυναμικό της Γουλβς) μιλάει ιδιαίτερα συχνά με ανθρώπους της ομάδας και αναμένει το happy end των επαφών των Ολυμπιακού - Γουλβς για να γυρίσει και τυπικά πια στο Λιμάνι. Κάτι που εφόσον επιτευχθεί θα αποτελέσει την τρίτη του θητεία στον Ολυμπιακό.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα