Φορτούνης: Η Αλ Καλίτζ ψάχνει χορηγία να του καλύψει το συμβόλαιό του, όλα κρίνονται μέσα στις επόμενες 4 μέρες

Φορτούνης: Η Αλ Καλίτζ ψάχνει χορηγία να του καλύψει το συμβόλαιό του, όλα κρίνονται μέσα στις επόμενες 4 μέρες

Ο Φορτούνης

bet365

Η Αλ Καλίτζ προσπαθεί να... σώσει την περίπτωση του Κώστα Φορτούνη την ώρα που όλα δείχνουν ότι ναυαγεί. Κρίσιμες οι επόμενες 4 ημέρες.

Όπως έχετε ήδη διαβάσει η μεταγραφή του Κώστα Φορτούνη στην Αλ Καλίτζ φέρεται να «χαλάει», αφού η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας δεν πήρε έγκριση για την αύξηση στο μπάτζετ της όπως υπολόγιζε. Ο Ελληνας μεσοεπιθετικός επρόκειτο να κλείσει και τυπικά εκεί με ένα συμβόλαιο της τάξεως των 3 και πλέον εκατ. ευρώ (τον χρόνο) μαζί με μπόνους για 2 χρόνια.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τη Σαουδική Αραβία η Αλ Καλίτζ κάνει τις τελευταίες της προσπάθειες για να κρατήσει τον Φορτούνη. Μέχρι και για χορηγούς ή χορηγό έχει ψαχτεί για να καλύψει το συμβόλαιό του. Το μεγάλο συμβόλαιο του έμπειρου μεσοεπιθετικού. Η κατάσταση παραμένει βέβαια ιδιαίτερα δύσκολη (ως προς την επισημοποίηση της μεταγραφής του Φορτούνη στην Αλ Καλίτζ) ωστόσο οι επόμενες 4 μέρες θα κρίνουν τα πάντα.

Μέχρι τότε θα κριθεί το εάν θα ναυαγήσει οριστικά ή όχι η μεταγραφή αυτή. Και βέβαια θα φανεί μετά το τι θα ακολουθήσει.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα