Καρβαλιάλ για Ορτα: «Τον εκτιμώ, θα τον χρειαστούμε»

Καρβαλιάλ για Ορτα: «Τον εκτιμώ, θα τον χρειαστούμε»

Newsroom
;orta

bet365

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ, νέος κόουτς της Μπράγκα, υπογράμμισε πως υπολογίζει τον Αντρέ Ορτα για τη νέα σεζόν και δεν επιθυμεί να αποχωρήσει.

Σε επιβεβαίωση των πορτογαλικών ρεπορτάζ ότι υπολογίζει τον Αντρέ Ορτα προχώρησε ο Κάρλος Καρβαλιάλ. Ο νέος κόουτς της Μπράγκα - παλαιότερα και των «ερυθρολεύκων» - είπε τα καλύτερα για τον 28χρονο χαφ και αυτόματα περιέπλεξε ακόμη περισσότερο τα πράγματα, αναφορικά με ενδεχόμενη επιστροφή του στον Ολυμπιακό όπου και έπαιζε πέρσι ως δανεικός.

«Ο Αντρέ είναι ένας παίκτης που εκτιμώ και μου αρέσει πολύ, στη δεύτερή του σεζόν έπαιξε πολύ, είχα την ευκαιρία να τον έχω και στον Ολυμπιακό. Τώρα που επιστρέφω, είμαι χαρούμενος που είναι στην ομάδα. Σίγουρα θα συνεχίσουμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και θα έχουμε τεράστια πυκνότητα αγώνων και γι' αυτό θα τον χρειαστούμε. Η Μπράγκα πρέπει να έχει δύο παίκτες ανά θέση», τόνισε χαρακτηριστικά.

Αντίθετα ο Ντανιέλ Σόουζα, μέχρι πρότινος τεχνικός του club, τον είχε εκτός πλάνων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα