ΠΑΟΚ: Χωρίς πέντε με Πανσερραϊκό

ΠΑΟΚ: Χωρίς πέντε με Πανσερραϊκό

Newsroom
Μπαμπα

bet365

Οι Τάισον, Κοτάρσκι, Μιχαηλίδης, Μπάμπα και Οττο δεν υπολογίζονται για διάφορους λόγους από τον Ραζβάν Λουτσέσκου για την αυριανή πρεμιέρα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Με πέντε απουσίες θα υποδεχθεί αύριο (17/8) ο ΠΑΟΚ τον Πανσερραϊκό, στην πρεμιέρα της Stoiximan Super League για τη σεζόν 2024/25.

Ο Κοτάρσκι συνέχισε τη θεραπεία του καθώς έχει ράμματα στο χέρι, ενώ θεραπεία έκανε και ο Τάισον που αποκόμισε ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Μάλμε. Ετσι αμφότεροι έμειναν εκτός αποστολής, όπως και οι Οττο (ακολούθησε μέρος της προπόνησης στο πλαίσιο σταδιακής επανένταξης του σε κανονικούς ρυθμούς), Μπάμπα (έκανε ένα κομμάτι από το πρόγραμμα της ομάδας και μετά ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης) και Μιχαηλίδης («κουβαλά» τιμωρία από πέρσι). Αντίθετα για πρώτη φορά διαθέσιμος είναι Σορετίρε.

Οι «εκλεκτοί» του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι οι εξής: Τσιφτσής, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Θυμιάνης, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Σορετίρε, Κωνσταντέλιας, Α. Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ Τισουντάλι, Μπράντον, Τσάλοφ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα