Παναθηναϊκός: Διέψευσε το δημοσίευμα του Ρομάνο για Πελίστρι η «πράσινη» ΠΑΕ

Ο Παναθηναϊκός διέψευσε το δημοσίευμα του Ρομάνο για Πελίστρι

bet365

Σε απόλυτη διάψευση του δημοσιεύματος του Φαμπρίτσιο Ρομάνο σχετικά με την μεταγραφή του Φακούντο Πελίστρι στον Παναθηναϊκό προχώρησε η ΠΑΕ.

Ο Παναθηναϊκός έβαλε πολύ νωρίς «φρένο» στα σενάρια περί μεταγραφής του Φακούντο Πελίστρι στο «τριφύλλι», τα οποία ξεκίνησαν από το αποκλειστικό ρεπορτάζ που δημοσίευσε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο στον προσωπικό του λογαριασμό στο X.

Εκεί, ο Ιταλός δημοσιογράφος έκανε λόγο για προχωρημένες συζητήσεις μεταξύ των «πρασίνων» και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Ουρουγουανού εξτρέμ και μάλιστα με κανονική μεταγραφή και όχι με το καθεστώς δανεισμού.

Οι «πράσινοι» προχώρησαν άμεσα σε διάψευση του δημοσίευματος αυτού και ανέφεραν χαρακτηριστικά πως «κινούνται χωρίς να γίνονται γνωστοί οι μεταγραφικοί τους στόχοι», όπως συμβαίνει άλλωστε καθ' όλη την διάρκεια του φετινού καλοκαιριού θέλοντας έτσι να σβήσουν την... φωτιά που άναψε ο Ρομάνο με το ρεπορτάζ του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα