Παναθηναϊκός: «Συμφώνησε με Γιουνάιτεντ, έρχεται ο Πελίστρι» (vid)

Παναθηναϊκός: «Συμφώνησε με Γιουνάιτεντ, έρχεται ο Πελίστρι» (vid)

Newsroom
Πελίσρι

bet365

Όπως αναφέρουν και στο εξωτερικό, ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Φακούντο Πελίστρι και πλέον είναι θέμα ωρών να ολοκληρωθεί η απόκτηση του Ουρουγουανού εξτρέμ.

Στην τελική ευθεία για να πραγματοποιηθεί μια σημαντική μεταγραφική κίνηση βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» όπως αναφέρει και το «Manuto Sources» συμφώνησε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και τον Φακούντο Πελίστρι, προκειμένου ο διεθνής Ουρουγουανός εξτρέμ να συνεχίσει την καριέρα του στο «τριφύλλι», όπου θα βρει ως προπονητή τον συμπατριώτη του, Ντιέγκο Αλόνσο.

Έρχεται την Τρίτη στην Αθήνα

Όπως αναφέρεται και στο σχετικό τιτίβισμα ο Πελίστρι θα έρθει στην Ελλάδα την Τρίτη προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» αναμένεται να δώσουν 10 εκατομμύρια ευρώ, ενώ άλλα 2 περίπου θα είναι με την μορφή μπόνους.

Το Who is Who του Πελίστρι

Ο Ουρουγουανός εξτρέμ, είναι γεννημένος στις 20 Δεκεμβρίου του 2001 στο Μοντεβιδέο. Όπως κάθε παιδί της χώρας αυτής ξεκίνησε από νωρίς να παίζει ποδόσφαιρο και πέρασε από τις ακαδημίες των Λα Πικάδα, Ρίβερ Πλέιτ Μοντεβιδέο και της Πενιαρόλ. Η τελευταία ήταν και η ομάδα που υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο έχοντας σε 30 συμμετοχές 1 γκολ. Στην συνέχεια τον πήρε η Γιουνάιτεντ. Με τους Άγγλους έπαιξε σε 13 παιχνίδια χωρίς να σκοράρει και στην συνέχεια δόθηκε δανεικός σε Αλαβές όπου συνολικά είχε 33 συμμετοχές χωρίς να σκοράρει. Πέρσι έπαιξε επίσης δανεικός στην Γρανάδα όπου σε 15 παιχνίδια είχε 2 γκολ.

Όσον αφορά την Εθνική του ομάδα, έχει στην ανδρών 26 συμμετοχές και 2 τέρματα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα