Ολυμπιακός, μεταγραφές: Τι ισχύει για Κάρμο, Ποντένσε και Ορτα

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Τι ισχύει για Κάρμο, Ποντένσε και Ορτα

Ο Ποντένσε

bet365

Το Gazzetta παραθέτει τα δεδομένα γύρω από τις υποθέσεις των Κάρμο, Ποντένσε και Ορτα, που έχουν απασχολήσει τόσο μα τόσο καιρό την επικαιρότητα.

Αυτές τις μέρες το ενδιαφέρον των φίλων του Ολυμπιακού κορυφώνεται σχετικά με τα μεταγραφικά δεδομένα των Πειραιωτών. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του κάνει ό,τι μπορεί και γενικότερα θα κάνει το καλύτερο δυνατό στο κομμάτι της περαιτέρω ενίσχυσής του αλλά αξίζει να σταθούμε σε 3 υποθέσεις που μας κρατούν όλους σε εγρήγορση καιρό τώρα.

ΝΤΑΝΙΕΛ ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Εξαρχής υπήρχε η θετική διάθεση του ίδιου του Ποντένσε και η μεγάλη επιθυμία του να γυρίσει, όπως και αντίστοιχα η μεγάλη επιθυμία των ανθρώπων του Ολυμπιακού αλλά και του προπονητή για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο. Η Γουλβς δείχνει όμως να επιμένει στα 10 εκατ. ευρώ ενώ η πλευρά του παίκτη προφανώς και λόγω του ενδιαφέροντος αραβικών ομάδων αξιώνει συμβόλαιο ύψους 3 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Αντιλαμβάνεστε ότι δεν γίνεται μία ελληνική ομάδα να φτάσει σε τέτοια επίπεδα για μία και μόνο μεταγραφή (δηλαδή και 10 εκατ.ευρώ στην ομάδα και 3 εκατ. για ένα συμβόλαιο που δεν θα είναι ετήσιο) και ενώ θα κάνει και άλλες προσθήκες (διότι εκτός των άλλων υπάρχει και το financial fair play). Το μέτωπο αυτό φυσικά θα παραμείνει ανοιχτό. Και όλα αυτά για ένα μεταγραφικό story για το οποίο ουδέποτε ο Ολυμπιακός ισχυρίστηκε ότι ήταν απλό ή εύκολο.

ΝΤΑΒΙΝΤ ΚΑΡΜΟ: Ο Ανγκολέζος διεθνής στόπερ επέλεξε - και δείχνει να επιμένει σε αυτό - να... παλέψει για μία θέση στο αρχικό σχήμα της Πόρτο. Υπήρχε, θυμίζουμε, η συμφωνία για 12 εκατ. ευρώ συν μπόνους μεταξύ των 2 συλλόγων αλλά ο Κάρμο προτίμησε να διεκδικήσει μία θέση στην Πόρτο. Οι Ίβηρες πάντως το κρατάνε ανοιχτό για τον πειραϊκό σύλλογο αυτό το θέμα.

ΑΝΤΡΕ ΟΡΤΑ: Μπράγκα, Ολυμπιακός και παίκτης τα είχαν βρει σε όλα για να γυρίσει όμως στη συνέχεια η πορτογαλική ομάδα άλλαξε τους όρους της συμφωνίας, ζητώντας περισσότερα χρήματα. Στη συνέχεια άλλαξε και ο προπονητής στην πορτογαλική ομάδα, με τον Καρβαλιάλ να θέλει να κρατήσει τον Ορτα.

Κλείνοντας να τονιστεί πως και για τον Φορτούνη έγινε προς τον παίκτη μία πρόταση που άγγιζε ή και ξεπερνούσε τα 2 εκατ. ευρώ τον χρόνο όμως εκείνος διάλεξε το σαφώς πιο μεγάλο συμβόλαιο της Αλ Καλίτζ. Η Αλ Καλίτζ μάλιστα έχει κάνει νέα αίτηση προς τις αρμόδιες Αρχές προκειμένου να περάσει η μεταγραφή του πρώην αρχηγού του Ολυμπιακού.

Είναι πάντως σαφές και ξεκάθαρο ότι οι Ερυθρόλευκοι θα επιδιώξουν έως τις αρχές Σεπτεμβρίου να ενισχυθούν με τον καλύτερο τρόπο στις θέσεις που έχουν ανάγκη.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα