Ολυμπιακός: Το ενδιαφέρον της Σεβίλλης για τον Ντόι και το νέο συμβόλαιό του στην ομάδα

Ολυμπιακός: Το ενδιαφέρον της Σεβίλλης για τον Ντόι και το νέο συμβόλαιό του στην ομάδα

Ντόι

bet365

Η ισπανική ομάδα ενδιαφέρεται έντονα για τον Ανδρέα Ντόι χωρίς να υπάρχει επιβεβαίωση περί ύπαρξης επίσημης πρότασης για την απόκτησή του.

Ο Ανδρέας - Ριχάρδος Ντόι είναι ένας παίκτης που έχει ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στον Ολυμπιακό και υπολογίζεται από τον Μεντιλίμπαρ που απέναντι στον Βόλο τον χρησιμοποίησε και ως εξάρι αλλά και ως στόπερ. Ο διεθνής σέντερ μπακ έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο με τους Πειραιώτες και είναι μία μονάδα που βρίσκεται στα πλάνα του τεχνικού επιτελείου που δείχνει να είναι και πολύ ευχαριστημένο μαζί του. Όπως και ο Ντόι πάντως έχει εκφραστεί με πολύ καλά λόγια για τον Μεντιλίμπαρ.

Σε αυτή τη φάση διαφαίνεται πώς ο Ντόι θα κλείσει με ένα νέο συμβόλαιο στην ομάδα του Ολυμπιακού. Με ένα συμβόλαιο που θα τον αναβαθμίσει και οικονομικά στους Ερυθρόλευκους για το επόμενο διάστημα.

Τώρα ως προς τη Σεβίλλη και τις πληροφορίες περί κρούσης της. Αυτό που προκύπτει είναι πώς υπάρχει ενδιαφέρον των Σεβιγιάνων (και κατά άλλες πηγές και ιδιαίτερα έντονο) αλλά σε καμία των περιπτώσεων δεν επιβεβαιώνεται η ύπαρξη πρότασης από τους Ισπανούς για την απόκτησή του.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα