Ολυμπιακός: Κλείνει το deal με Κάρμο στα 15 εκατ. ευρώ, ο παίκτης έρχεται στην Αθήνα

Ολυμπιακός: Κλείνει το deal με Κάρμο στα 15 εκατ. ευρώ, ο παίκτης έρχεται στην Αθήνα

Ο Κάρμο

bet365

Ο Ανγκολέζος διεθνής στόπερ ετοιμάζεται να πιάσει Λιμάνι με τις πορτογαλικές πηγές να κάνουν λόγο για ένα ποσό στα 11 εκατ. ευρώ συν 4 εκατ. ως bonus.

Ολοκληρώνεται άμεσα - όπως όλα δείχνουν - το deal της ομάδας του Ολυμπιακού για τον σχεδόν δίμετρο κεντρικό αμυντικό, Νταβίντ Κάρμο. Σύμφωνα με τις τελευταίες χρονικά πορτογαλικές πηγές η Πόρτο θα εισπράξει 11 εκατ. ευρώ για τη μεταγραφή συν 4 εκατ. ευρώ ως bonus και θα κρατήσει και ένα ποσοστό μεταπώλησης στο 10% (για τον διεθνή σέντερ μπακ).

Πάντα με βάση τις ίδιες πηγές ο Νταβίντ Κάρμο θα ταξιδέψει στην Ελλάδα μέσα στο Σαββατοκύριακο για να κλείσει και τυπικά. Ως γνωστόν ο διεθνής σέντερ μπακ - που θα γυρίσει στον Ολυμπιακό με τις πληροφορίες να μιλούν για ένα πενταετές συμβόλαιο με το οποίο θα κλείσει - έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι της Πόρτο με τη Ρίο Αβε, κάτι που αποκάλυψε ο τεχνικός του πορτογαλικού συλλόγου.

Ο 25χρονος Κάρμο με τον Ολυμπιακό κατέκτησε το Conference πέρυσι. Στον Ολυμπιακό μάλιστα έκανε 20 συμμετοχές και αποτέλεσε έναν από τους βασικούς του πυλώνες.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα