Ολυμπιακός, μεταγραφές: Στην τελική ευθεία η περίπτωση του Κάρμο, στόχος των Πειραιωτών να κλείσει πριν την Κυριακή

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Στην τελική ευθεία η περίπτωση του Κάρμο, στόχος των Πειραιωτών να κλείσει πριν την Κυριακή

Ο Κάρμο

bet365

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί ώστε να οριστικοποιήσει μέχρι την Κυριακή το deal για τον Κάρμο ώστε ο διεθνής στόπερ να έρθει όσο πιο σύντομα γίνεται στην Ελλάδα.

Είναι μία υπόθεση που έχει τραβήξει καιρό για τον Ολυμπιακό αυτή του Νταβίντ Κάρμο. Μία περίπτωση που έμοιαζε κλεισμένη τον Ιούλιο αλλά τώρα όλα δείχνουν ότι εν τέλει θα υλοποιηθεί ως μεταγραφή. Σε αυτή τη φάση ο Ολυμπιακός προσπαθεί ώστε να κλείσει οριστικά το deal έως την Κυριακή και να φέρει τον Κάρμο στην Ελλάδα.

Η μεταγραφή του Ανγκολέζου στους Πειραιώτες έχει πλησιάσει για τα καλά. Για την ακρίβεια πιο κοντά από ποτέ. Για τον Κάρμο το κόστος της μεταγραφής θα φτάσει στα 15 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους ενώ οι Πορτογάλοι εκτιμούν πώς μπορεί να τα περάσει κιόλας αυτά τα χρήματα. Στα άλλα μεταγραφικά πέραν του Ποντένσε παραμένει ανοιχτό ο Ολυμπιακός να πάρει έναν ακόμα στόπερ και τουλάχιστον έναν ακόμα χαφ.

Ο Νταβίντ Κάρμο στην Πόρτο έχει παίξει φέτος έναν αγώνα, αυτό με τη Σπόρτινγκ και ενώ δεν έχει αγωνιστεί καθόλου στο Πρωτάθλημα. Ο ίδιος είχε εισπράξει ότι θα υπολογιζόταν ως βασικός αλλά αυτό δεν συνέβη και ενώ η Πόρτο κινήθηκε να πάρει και άλλον στόπερ. Θυμίζουμε πώς στην Ιβηρική τα ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών ανέφεραν πώς η Πόρτο δεν ήθελε να αφήσει κανέναν παίκτη της να φύγει πριν τον επερχόμενό της αγώνα Πρωταθλήματος.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα